contadores Skip to content

Apple Pay-konfigurasjonsalternativer vises i iOS 8.1 Beta 2

Apple Pay-oppsettskjermbilder blir oppdaget i den andre betaen til iOS 8.1

Etter at den nye iPhone 6 og 6 Plus ble avduket under den siste grunntonen, selskapet Cupertino bekreftet ryktene som snakket om et nytt mobilbetalingssystem. Dette nye systemet fikk navnet Apple Pay og vil tillate, gjennom nye smarttelefoner og dens NFC-teknologi, foreta betalinger i butikker som har nødvendig teknologi for det.

Timer etter at Apple ga ut den andre beta-iOS 8.1 for utviklere, har det vært nettopp utvikler Hamza Sood som har funnet Apple Pay-oppsettskjermen i Passbook-appen på iPhone og Pay-innstillinger på iPad. Tidligere hadde Sood funnet betalingsskjermbildet i enhetsinnstillingene.

apple-pay-configuracion-ios-8-1

Konfigurasjonsalternativene i Passbook er ligner konfigurasjonsalternativer for å legge til billetter eller kort, eller lære potensielle brukere hva tjenesten er i stand til å gjøre før de oppgir en kobling der brukerne kan gå inn og skanne kredittkortene sine som skal brukes med dette systemet. Potensielle brukere har muligheten til å bruke hvilke som helst av oppføringene med kredittkortnumrene sine gjennom tastaturet eller også har muligheten til å ta et bilde av kortet ditt slik at dataene legges inn automatisk i systemet.

En funksjon som for øyeblikket ikke ville være tilgjengelig for iPad

IPad har også samme innstillingsskjerm som iPhone-versjonen, men nevner ikke muligheten for å bruke Pay i en butikk, siden det foreløpig ikke er noen iPad som inkluderer NFC-teknologien som er nødvendig for å bruke funksjonen, og for øyeblikket er det ikke sikkert at den kan inkluderes i fremtidige versjoner av denne enheten. Som vi allerede har talt ved andre anledninger, Betal krever Touch ID, noe som nåværende iPad-modeller ikke har, selv om det forventes at de nye generasjonene av nettbrett kommer til å inkludere denne teknologien blant funksjonene.

apple-pay-configuracion-ios-8-1-2

Sjansen er stor iOS 8.1 er Apple-oppdateringen som inkluderer disse funksjonene for betaling gjennom det nye systemet, selv om de av Tim Cook ennå ikke har lagt til bryteren innenfor betas som de har gitt ut så langt for alle utviklere. I stedet ser det ut til at selskapet har gjemt denne nye funksjonen under systemalternativene. Som påpekt fra MacRumors, sammen med den nye og forventede Pay-funksjonen, iOS 8.1 forventes å inneholde et antall feilrettinger for problemene som er funnet hittil i iOS 8, inkludert en løsning for Bluetooth-tilkoblingsproblemer.

For øyeblikket må vi fortsette å vente på å finne ut om denne nye funksjonen endelig er inkludert i versjonen av iOS 8.1 og å vite i hvilke land den kan brukes. Og det er som det allerede har skjedd med andre funksjoner, sikkert Apple Pay, vil bli lansert i noen land for å bli testet og korrigere noen mulige feil før de blir utgitt for hele verden.