Apple planlegger å bringe macOS til iPad på en spesiell måte: det vil være en andre skjerm for din Mac

Apple planlegger å bringe macOS til iPad på en spesiell måte: det vil være en andre skjerm for din Mac

I går oppdaget vi et stort antall nyheter om iOS 13 som forventet mørk modus og omdesign av multitasking, i dag er det tur til macOS og igjen er det Guilherme Rambo fra 9to5mac som avslører ny informasjon. Som du har lært, macOS 10.15 vil inneholde en funksjon som vi kan bruke iPad som hjelpeskjerm på til Mac-en.

Dette er ikke en ny idé, applikasjoner som Luna Display lar deg gjøre det med ekstra maskinvare, andre som Duet Display gjør det gjennom den offisielle kabelen. men Hvis Apple gjorde noe lignende, ville det absolutt ha en utrolig opplevelse. og vi kunne ha macOS på en iPad offisielt.

En måte å ha macOS på iPad

I følge Rambo jobber Apple med en funksjon som ligner den vi får med disse appene, det vil si bruk iPad som en ekstern skjerm på vår Mac. Denne nye funksjonen gjør det mulig å sende et vindu til en ekstern skjerm, inkludert en iPad.

Det kan interessere deg | Hvordan kunne Apple forbedre sin iPad Pro-linje i 2019?

Denne nye funksjonen internt kjent som “Sidecar”, et mer enn passende navn, og kan nås via en enkel meny. Denne nye menyen åpnes når vi klikker på den grønne “maksimere” -knappen i et åpent vindu på Mac.

Denne menyen vil ha nye alternativer som fullskjerm, mosaikk og gå til eksterne skjermer, inkludert iPads og eksterne skjermer som brukeren har koblet til sin Mac. Hvis vi flytter vinduet til en iPad, kan vi bruke alle berøringsfunksjonene, og til og med kan vi bruke Apple-blyanten til å tegne.

Dette forventes å være en ny innfødt funksjon kommer med den nye oppdateringen macOS 10.15 som Apple vil presentere på WWDC 2019 sammen med resten av programvareversjonene som vi vil se. Sannsynligvis er iOS 13 også obligatorisk for å glede seg over denne flotte funksjonen.