contadores Skip to content

Apple presenterer den første offentlige betaen av iOS 12.1 og tvOS 12.1

Hvis vi for noen dager siden så den første beta-versjonen av iOS 12.1 for utviklere ankom, oppdaget vi i dag lanseringen av den første offentlige betaen av iOS 12.1 for iPhone, iPad og iPod touch. I tillegg skal det bemerkes at tvOS 12.1 er også tilgjengelig for nedlasting på fjerde generasjon Apple TV og Apple TV 4K.

Den nye beta-versjonen av iOS 12.1 kommer med feilrettinger, stabilitetsforbedringer og andre ganske kule ting. Men før vi kommer i gang, er det viktig å merke seg at det nylig ble funnet en kode i iOS 12.1 som refererte til en iPad Pro for høsten 2018.

En annen liten antydning antydet også å inkorporere en USB-C-port i iPad Pro 2018. Det er som den måtte, den siste beta-versjonen av iOS 12 er nå tilgjengelig for nedlasting og påfølgende installasjon fra Apple Beta-programvaren. .

Det kan interessere deg | Ikke engang tenke på å installere iOS 12.1 beta hvis du vil ha en iPhone XS

Hva er nytt i iOS 12.1 for iPhone og iPad

En av de viktigste nyhetene om iOS 12.1 beta er returnering av gruppevideofunksjonalitet for FaceTime. Denne funksjonen vil tillate videosamtaler med en grense på opptil 32 deltakere, men den ble trukket tilbake i den syvende betaen av iOS 12.

Andre endringer, som du kan se i tweeten Steve Troughton-Smith som vi legger ved nedenfor, inkluderer liggende retning for Face ID (kanskje utelukkende for iPad), støtte for “trykkbare” analoge pinner på MFi-kontroller og ekstern skjermstøtte i 4K-oppløsning.

“Face ID støtter liggende modusorientering (antagelig bare for iPad) og iOS 12.1 ser ut til å være fokusert på å koble til eksterne skjermer.”

Spor | 9to5Mac