Apple presenterer den nye iPad 4 (fjerde generasjon)

Apple introduserer iPad 4

Tim Cook, under det forventede arrangementet i ettermiddag (eller i morgen avhenger av hvor du leser oss) har presentert den fjerde generasjonen av iPad, det vil si iPad 4. Apple vil ikke kalle det det, men det er virkelig det vi har å gjøre med, en ny generasjon av det mest solgte nettbrettet i verden.

Den nye iPad 4 kommer til sluttuke med rykter og spekulasjoner. Den nye iPad-en har Apples nye A6X-brikke, med dobbel CPU- og GPU-ytelse (grafikk og prosessor) enn forrige generasjon. I tillegg har den også den nye LTE-brikken som gjør at den kan arbeide med 4G-nettverkene i ethvert land, ikke som det skjedde med den som er innlemmet i iPad3 som bare fungerte i USA. I tillegg til alt dette, vil den nye brikken tilby en WiFi-forbindelse opptil dobbelt så raskt som det som var tilgjengelig i forrige generasjon.

Hvordan kan det være ellers, iPad 4 har også den nye Lightning-kontakten, utgitt med iPhone 5, og at litt etter litt vil bli tilgjengelig på alle iOS-enheter som Apple presenterer fra nå av.

Når det gjelder resten av funksjonene, ser vi knapt noen endringer. Til og med prisen vil forbli den samme:

  • 16 GB WiFi bare: € 499
  • 32 GB WiFi bare: 599 €
  • 64 GB WiFi kun: € 699
  • 16 GB WiFi + 3G: € 629
  • 32 GB WiFi + 3G: € 729
  • 64 GB WiFi + 3G: € 829

Uten tvil, en virkelig interessant oppdatering som fører iPad enda lenger fra konkurrentene i nettbrettmarkedet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!