free estadisticas Saltar al contenido

Apple presenterer en ny MacBook Air 2020 renovert og til en lavere pris

marzo 19, 2020

Apple kunngjorde i dag sin nye iPad Pro-modell for i år, men også fornyelsen av MacBook Air 2020. Den mest populære bærbare datamaskinen i verden har oppdatert alle komponentene å tilpasse seg de nye behovene til brukerne, så det er ny CPU er opptil dobbelt så rask og har også opptil 80% raskere grafikkytelse, et nytt magisk tastatur og doble kapasiteten, for en lavere pris: fra € 1.199

MacBook Air, som nå har minimum 256 GB kapasitet, Lar kunder lagre enda flere filmer, bilder og filer. Takket være den lyse 13-tommers retina-skjermen med detaljerte bilder og skarpere tekst, Touch ID-teknologi for enkel pålogging og sikker online shopping, Med sin romslige styreflate, heldags autonomi og kraften til macOS Catalina, er denne MacBook Air den beste noensinne..

Fra studenter og enkeltpersoner som kjøper sin første datamaskin til kunder som ønsker å fornye sitt nåværende utstyr, blir alle forelsket i Mac, og enda mer med MacBook Air. I dag hever vi linjen med dobbelt så rask ytelse, det nye Magic Keyboard, dobbelt så stor kapasitet og en lavere pris: € 1.199 (enda mindre for utdanningssektoren) »

"Med sin imponerende slanke og lette design, strålende Retina-skjerm, heldags autonomi og makten og brukervennligheten av macOS, er MacBook Air den beste forbruker-notatbok i verden."

TOM BOGER, SENIOR DIREKTØR FOR MARKEDSFØRING FOR MAC OG IPAD VED APPLE.

Ytelsen til den nye MacBook Air 2020

MacBook Air, som inneholder firkjerne-prosessorer for første gang, tilbyr nå enda mer fart i hverdagsaktiviteter, for eksempel å organisere bilder, lage presentasjoner eller redigere videoer. Som inkluderer det siste 1,2GHz 10-kjerne firekjerners Intel Core i7-prosessorer (med Turbo Boost-hastigheter opp til 3,8 GHz), er ytelsen dobbelt så rask sammenlignet med forrige generasjon. Videre med Intel Iris Plus-grafikk, brukere har glede av opptil 80% jevnere grafikkytelse, som gir større hastighet i de mest krevende oppgavene, for eksempel spill eller videoredigering.

Nytt magisk tastatur

MacBook Air debuterer tastaturet Magisk tastatur med en redesignet saksemekanisme. På den ene siden har den 1 mm reise som gjør det mulig å skrive med komfort og stabilitet, mens det nye omvendte T-formede arrangementet lar deg finne tastene lettere, uten å måtte se.

MacBook Air, med en imponerende Unibody-design laget av 100% resirkulert aluminium, er tilgjengelig i tre utførelser: gull, sølv og plassgrå. 13-tommers Retina-skjerm tilbyr fire millioner piksler og millioner av farger, slik at kundene kan glede seg over mer realistiske bilder og skarpere tekst når de leser e-post, ser på film, redigerer bilder osv.

Andre fordeler

  • Sett med tre mikrofoner som fanger opp stemmen med høyere kvalitet i FaceTime-samtaler.
  • De beste Industry Force Touch styreflate for å kontrollere markøren og navigere med Multi-Touch-bevegelser med total presisjon.
  • Thunderbolt 3 porter for dataoverføring, lading og videoutgang gjennom en enkelt kontakt.
  • Kompatibilitet med opptil en ekstern 6K-skjerm, noe som aldri ble sett på en MacBook Air.
  • høyttalere avansert med bred surroundlyd, noe som merkes, for eksempel når du ser på innhold på Apple TV + eller i Apple Arcade-spill.

MacBook Air blir opprinnelig Mac-enhet igjen, med større ytelse og kraft, men fremfor alt med en meget konkurransedyktig pris på € 1.199.

Howpple | Ikke gå glipp av alt tilbehør til Mac.