contadores Skip to content

Apple presenterer offisielt iPad Mini 3

Apple har gjort iPad Mini 3 offisiell, den siste versjonen av sitt 7,9-tommers nettbrett

IPad Mini 3 er endelig kommet. I Keynote som fant sted for bare noen øyeblikk siden i Cupertino var det også et sted å presentere den tredje generasjonen av Apples 7,9-tommers nettbrett, Mini 3. Alle ryktene pekte på at selskapet blant annet ville presentere sine nye Air 2 og Mini 3 i dag, og til slutt er disse ryktene blitt oppfylt.

Den minste versjonen av eplebrettet Det har blitt et av de store alternativene på markedet for brukere på jakt etter et nettbrett i en mer håndterbar størrelse. Med Mini 3 håper de å få posisjoner med større markedsandel innen 7-tommers nisje.

eple-ipad-mini-3-oficial-2

IPad Mini 3 har noen virkelig gode funksjoner, blant dem Vi må fremheve Touch ID eller skjermen med Retina HD-teknologi. Men dette er ikke de eneste, nedenfor forteller vi deg mer detaljert alle nyhetene om den andre nettbrettet presentert av Apple i ettermiddag.

Hovedfunksjonene til iPad Mini 3

For et par år siden introduserte Apple første gang iPad Mini, den første generasjonen av det 7,9-tommers nettbrettet. Nå, to generasjoner senere, fortsetter de å forbedre det med interessante funksjoner. Den nye Mini 3 har en 7,9-tommers skjerm med netthinne, ny teknologi utgitt med iPhone 6 og iPhone 6 Plus som også inkluderer Air 2.

På den annen side har iPad Mini 3 en A7-chip M7-koprocessor, med 64-biters arkitektur og 16, 64 og 128 GB ikke-utvidbar lagring. Bakkameraet til Mini 3 er 5 megapiksler iSight som kan spille inn FullHD-videoer, FaceTime HD foran kamera og Touch ID fingeravtrykssensor.

I likhet med Air 2 har selskapet heller ikke opplyst om den nøyaktige kapasiteten til Mini 3s batteri, men som de kommenterer vil ha større autonomi enn den forrige. På den annen side skal det bemerkes at den kommer med iOS 8 forhåndsinstallert som standard.

eple-ipad-mini-3-oficial-4

Til slutt, når det gjelder design, fortsetter selskapet å opprettholde stilen til de to foregående versjonene av Mini med bak i anodisert aluminium og vil være tilgjengelig i tre farger: gull, sølv og plassgrå.

IPad Mini 3-pris og tilgjengelighet

Prisen på Mini 3 vil variere avhengig av modell (WiFi eller WiFi + Cellular) og valgt lagringsplass. Den nylig annonserte Mini 3 kan kjøpes fra $ 399, 16 GB WiFi-versjonen.

For det første ble det reist flere muligheter rundt det øyeblikket merkevaren ville gi ut den nye iPad Mini 3: På den ene siden sa noen at den ville ankomme sammen med Air 2, og på den andre siden andre som pekte på tidlig 2015. Men vi har ennå ikke klart å vite datoen da den vil være tilgjengelig.

Hva synes du om den nye iPad Mini 3? Har det innfridd forventningene dine?