IOS 7 Lock Screen har en ny "Bounce" -effekt

Apple prøver iOS 7-funksjoner for bedrifter

Apple har nettopp lagt til en ny seksjon på sin hjemmeside om promotering av iOS 7 i næringslivet. Brukere som bruker iOS til jobb det vil du se iOS 7 har en rekke nye muligheter. For eksempel vil administratorer kunne kontrollere hvilke tredjepartsapplikasjoner som brukes til å åpne vedlegg. VPN kan nå konfigureres basert på app-til-app og tilpassede skrifter kan installeres, noe som gjør det enkelt å lage Keynote-dokumenter og presentasjoner.

ios-7

iOS 7 vil bringe nye funksjoner for bruk i virksomheten

Som det står på Apple-nettstedet:

Med et helt nytt vakkert design og helt nye kraftige funksjoner er iOS 7 den viktigste oppdateringen siden den originale iPhone. Og for bedrifter tilbyr iOS 7 mer avanserte mÃ¥ter Ã¥ distribuere enheter i bedrifter og levere en flott brukeropplevelse for dine ansatte. “

I denne nye kampanjen tilbyr Apple også selskaper en titt på den nye Mail-appen som er inkludert i iOS 7. Selv om det nye applikasjonsgrensesnittet og bevegelsesstøtten kan gjøre det veldig interessant ved første øyekast, det er internt der det har gjennomgått flest endringer rettet mot selskaper. For eksempel kan brukere legge til smarte postbokser, se merknader i PDF-filer og se notater synkronisert med Microsoft Exchange 2010.

Den nye kampanjesiden trekker også frem Caching Server 2, en funksjon som inkluderer OS X Mavericks Server. Som forklart på Macgasm, lar denne funksjonen systemadministratorer lagre kjøpt innhold fra App Store, iTunes eller iBookstore på en lokal server med OS X Mavericks Server. Dette tjener til å fremskynde prosessen med å levere innhold for nye applikasjoner og oppdateringer som anmodet av enheter i selskapets lokale nettverk, i stedet for fra Apples servere.

Apples interesse for bedriftsmarkedet er ikke noe nytt. Når private brukere er blitt erobret, har Apple satt sitt syn på profesjonelle markeder og utdanning. For ikke lenge siden så vi hvordan bruken av iPad økte i næringslivet. Vi har også sett noen undersøkelser som sikrer det ansatte rundt om i verden foretrekker iOS-enheter for arbeidet sitt foran noen andre.

Det er tydelig at det er en suksess for Apple å inkludere nye forretningsorienterte funksjoner i iOS 7. I den endelige versjonen vil vi se at flere nyheter gir oss det mobile operativsystemet Cupertino.