De 10 nye funksjonene som kommer med iOS 10.2

Apple publiserer den offisielle utgivelsen av iOS 10.3.2 for iPhone, iPad og iPod

offisiell utgivelse iOS 10.3.2

Få minutter siden Apple har gitt ut den endelige versjonen av iOS 10.3.2 for publikum., etter noen ukers betaversjon. iOS 10.3.2 kommer seks uker etter utgivelsen av iOS 10.3, en stor oppdatering som introduserte Find My AirPods-funksjonen og det nye Apple File System-filhåndteringssystemet.

Den endelige og offisielle versjonen av iOS 10.3.2 er tilgjengelig for alle brukere som har en kompatibel enhet og kan lastes ned via OTA (Over The Air) gratis. Det kan også lastes ned og installeres på en iOS-enhet ved hjelp av iTunes på en Mac eller PC.

offisiell utgivelse iOS 10.3.2

Det anbefales alltid å laste ned iOS 10.3.2 fra iTunesImidlertid tar denne prosessen vanligvis lenger tid enn via OTA.

Hva er nytt i iOS 10.3.2 for iPhone og iPad

Det er ingen spesielt drastiske endringer i iOS 10.3.2-utgivelsen, og heller ikke eksklusive funksjoner som ble oppdaget under betafase-prosessen, bortsett fra noen kommandoer lagt inn på SiriKit-plattformen og CarPlay.

Tilsynelatende, iOS 10.3.2 ** fokuserer utelukkende på ** feilrettinger, stabilitetsforbedringer, sikkerhetsoppdatering og andre små detaljer for Apples mobile operativsystem.

iOS 10.3.2

Til tross for at de ikke har gode nyheter, anbefaler vi alltid fra iPadizate √• laste ned den nyeste versjonen av iOS for √• holde enheten skjermet for ethvert mulig hackerangrep. Men vi anbefaler alltid √• gj√łre det et par dager etter lanseringen, for √• unng√• sikkerhetsproblemer og se om versjonen har alvorlige feil.

offisiell utgivelse iOS 10.3.2

iOS 10 blir snart erstattet av iOS 11, programvaren som Apple vil presentere på World Developers Conference i San Jose, California. Det er fortsatt noen måneder til den endelige versjonen av iOS 11 er offisielt utgitt, så vi kan se flere oppdateringer til iOS 10 som iOS 10.3.3 og iOS 10.3.4.

Har du allerede oppgradert til iOS 10.3.2? Hva synes du om den nye versjonen? Har du lagt merke til endringer?

Kilde | Macrumors