Apple publiserer endelig iOS 9.3.3 for iPhone og iPad

Apple publiserer endelig iOS 9.3.3 for iPhone og iPad

Apple har nettopp gitt ut den endelige versjonen av programvaren for iPhone, iPad og iPod Touch: iOS 9.3.3. Den nye oppdateringen har ikke så kule funksjoner som iOS 9.3 med Night Shift, eller iOS 10 beta, men den inkluderer store feilrettinger og stabilitetsforbedringer.

IOS 9.3.3 utviklingsprosessen var ganske treg, Apple publiserte til og med til 5 beta-versjoner. Men endelig har den kommet til iPhone og iPad.

I iOS 9.3.2 fikset Apple noen Bluetooth-feil på iPhone SE, og fikset andre mindre feil.

Alle de brukerne som √łnsker √• laste ned og installere iOS 9.3.3 p√• sin iPhone / iPad via OTA, skal bare f√• tilgang Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering.

ios-9-beta-4

Apple ga ut den endelige versjonen av iOS 9.3.3 for bare en time siden, så noen enheter er kanskje ikke tilgjengelige ennå.

Som alltid er det viktig å merke seg at du trenger WiFi-tilkobling og nok batteri for å begynne å laste ned iOS 9.3.3.

ios9

I tillegg har Apple også gitt ut den endelige offentlige versjonen av OS X El Capitan 10.11.6, av tvOS 9.2.2, og av watchOS 2.2.2.

Mer om iPadizate | Hvordan nedgradere fra iOS 10 til iOS 9.3.2

Mens denne lille oppdateringen, som forbedrer stabiliteten i systemet og dekker noen sikkerhetsbrudd, er uinteressant, men husk at Apple jobber fullt ut med iOS 10.

iOS 10 kommer i september, sammen med iPhone 7, og vil implementere bemerkelsesverdige endringer sammenlignet med iOS 9.3.3: nye apper som Home for HomeKit, redesignet Apple Music, Meldinger med mange nye funksjoner, varsler og berikede widgeter, et kontrollsenter med nye paneler, mer interaksjon på låseskjermen, Raise to Wake-funksjonen og mye mer.