contadores Skip to content

Apple registrerer den nye iPad 2019 og iPad mini 5

Vi vet at Apples første arrangement i året 2019 vil fokusere på iPad, noe som Det har blitt en vane de siste årene. Denne begivenheten arrangeres vanligvis i mars, og i år vil vi, i tillegg til en ny iPad-modell, se en fornyelse av iPad mini.

Apple har ikke bekreftet noe, men etter denne nyheten vet vi at hendelsen ikke vil ta lang tid siden selskapet har registrert nye iPad-modeller i databasen til Eurasian Economic Commission. Dette er et tidligere trinn som Apple må gjøre for å selge produktene sine, et skritt som det alltid har tatt før de så en enhet.

Nye iPad-er i horisonten

Denne registreringen er en offisiell bekreftelse på at Apple forbereder nye iPads. Registrering i denne databasen forteller oss alltid om nye Apple-enheter. I dette tilfellet Cupertino-selskapet har registrert opptil 7 forskjellige modeller av “nettbrett med iOS 12” med serienumrene: A2123, A2124, A2126, A2153, A2154, A2133 og A2152.

Fra registreringen av disse 7 nye iPad-ene har MySmartPrice-bloggen blitt lagt merke til, og alt tyder på at vi snart vil se nye modeller av iPad og iPad mini.

For øyeblikket er ikke mye kjent om disse nye iPad-modellene fra 2019. Det som ser ut til å være klart, er det design kan variere litt ved å forstørre iPad-skjermen til 10 tommer. Når det gjelder iPad mini, er enda mindre kjent, nesten alle ekspertene ga opp for død, men det ser ut til at Apple fortsetter å ha planer for den lille iPad.

Denne inngangsserien med Apple iPads er den som sparer salg takket være noen veldig rimelige priser som gjør det til det mest anbefalte nettbrettet. Forhåpentligvis fortsetter de i år å være den samme, kraftige og rimelige.