contadores Saltar al contenido

Apple rota det: personens data fra iPhone-enheten er ikke så sikker som du tror

Som Cupertino-teknologibruker har du sannsynligvis kontrakt på lagringstjenestene til iCloud, Apples sky. Og er at de gratis 5 GB som kaliforniere tilbyr de blir i ingenting som du vil lage sikkerhetskopier eller lagre øyeblikksbildene dine i Fotobiblioteket.

Og det er at vi i dag har lært at Apple bruker Google Cloud-plattformen for å lagre krypterte data fra brukere. Og ikke bare er det, men bruker tre tredjeparts tjenester for dette, å være Google-plattformen en av dem. Datalagring iCloud-kontoen er under kryptering, noe som indikerer at ingen brukeridentifikasjonsinformasjon er inkludert.

Apple har gitt ut den i den nyeste versjonen av iOS Security Guide, som ble oppdatert forrige måned. De krypterte fragmentene av filene er lagret, uten noen informasjon som identifiserer brukeren, bruker tredjeparts lagringstjenester som Amazons S3 og Google Cloud.

Det kan interessere deg | Hvor er iPhone-sikkerhetskopier lagret i iCloud

Og det er som om Apple ser ut til ikke lenger å være en klient, i dette aspektet av lagring, av Microsoft, som eier Azure-plattformen, ansett som ledende i denne forbindelse sammen med Google Cloud.

iCloud lagrer dataene som en bruker lagrer, for eksempel kontakter, kalendere, bilder eller dokumenter, og siden hver fil er delt i biter og kryptert med AES-128 og SHA-256 nøkler, bør lagring av Apple på Google Cloud-plattformen ikke være et sikkerhetsproblem for brukerne.

Cloud lagringstjenester er veldig fasjonable, på grunn av overkommelige priser for noen priser som tilbys, for eksempel selskapet som Mega tilbyr 50 GB gratis i skyen. Apple, noter og øk ledig plass.

Det kan interessere deg | Hvis du har en kontrakt iCloud-plan, er datahastigheten din i fare

via | MacRumors