contadores Skip to content

Apple samarbeider med over 40 selskaper for å gjøre iPad til et bedre teknologiverktøy

Apple samarbeider med mer enn 40 teknologiselskaper for å gjøre iPad til et bedre arbeidsverktøy. Enda bedre! Initiativet, kalt Mobility Partner Program (MPP), er basert på prøv å endre måten virksomheten gjøres på og logisk nok for å fremme iPad-salg.

Initiativet er et epleinnsats for å prøve å få en større del av markedspai ved å forme arten av arbeidet på mobile enheter.

Slik definerte kollegene våre på MacRumors målet for økonomisk strategi bak det nye Mobility Partner-programmet. Selskaper som deltar i MPP inkluderer små selskaper som Xero, digitale finansieringsselskaper som Revel Systems og andre tjenester fra programvarefirmaer som ServiceMax.

iPad Air 2

Mobility Parnet Program er et prosjekt omgitt av hemmelighold

Noen selskaper, for eksempel Xero, er invitert av Apple til trene sammen med Cupertino forretnings- og markedspesialister og andre selskaper har blitt invitert til å delta på salgskonferanser.

manzana

Med Mobility Partner Program analyserer Apple grundige mobilapplikasjoner til de deltakende selskapene og gir tips og anbefalinger for å forbedre dem. For det som ser ut til å være, Apple prøver også å få forskjellige selskaper til å jobbe hånd i hånd for å få komplementære og få bedre kompatibilitet, noe som sikrer en bedre brukeropplevelse for brukerne.

Mobilitetspartnerprogram

Relatert | Årlig salg av iPad kan falle for første gang

Det er som det måtte, Mobility Partner-programmet skal hemmelighet utvikle seg, ettersom vi allerede vet alt det høye personvernet som Apple-ansatte blir utsatt for. Det er ikke veldig tydelig hvilke selskaper som jobber med prosjektet, eller hva som egentlig er deres rolle.Det vi vet er at enhet er styrke, og å jobbe med 40 teknologiselskaper kan gi fascinerende resultater.

Mobilitetspartnerprogram

Et merkelig faktum om hemmeligholdet til dette programmet: Apple lar ikke teknologiselskaper omtale programmet med sitt eget navn, MPP, offentlig.

Dette nye initiativet ligner på alliansen for Apple og IBM, der IBM vil selge iOS-enheter til bedriftskunder og utvikle opptil 100 innfødte applikasjoner relatert til teknologibransjen. Faktisk, for noen måneder siden, jobbet IBM og Apple sammen om 10 iOS-apper.

Det gjenstår bare å vente for å se om det er det Apples nye strategi det viser seg bra og iPad-salg de øker ved å forbedre dens evner som et teknologisk verktøy, vil tiden vise. Tror du det Mobilitetspartnerprogram?

Kilde | MacRumors