Apple SIM Tilpasser seg internasjonale markeder for å forenkle bruken

Apple SIM forenkler bruken i kjøp av internasjonale dataplaner

Apple SIM-kortet gikk helt upåaktet hen i den siste grunntonen, da han introduserte iPad Air 2 og iPad Mini 3. Men den var der, siden epleets SIM er inkludert i de to modellene, slik at vi kan surfe på Internett uten å måtte ansette et telefonselskap.

SIM-kortet lar deg inngå en datatjeneste fra selve enheten, slik at vi kan surfe på Internett med enheten fra det øyeblikket vi forlater butikken og uten kontraktsservice med et telekommunikasjonsselskap. Nå gir epleselskapet flere fasiliteter, noe som forenkler kjøpet av internasjonale dataplaner i USA og Storbritannia. Vi forteller deg hva det er, bli med.

Apple SIM i USA og Storbritannia

Apples interne salgsdokument tydeliggjør mulige bruksområder for telefonkortet, som er inkludert i iPad Mini 3 og Air 2. Den er gitt ut med støtte for forskjellige teleselskaper, T-Mobile, AT & T og Sprint i USA og EE i Storbritannia.

eple-sim-internasjonal forenkle bruk-2

Dette gjør at det ikke er vanskelig å reise fra USA til Storbritannia når det gjelder skiftende selskaper. For eksempel, hvis amerikanske kunder har valgt T Mobil eller Sprint for Apple SIM-dekning i ditt land, når de reiser til Storbritannia, vil de kunne bruke kortet til å åpne en konto med selskapet EE.

Dette fungerer også motsatt for kunder i Storbritannia som reiser til USA., kan bruke Apple SIM til å starte en dataplan av T Mobil fra selve enheten, uten å måtte gå til noen butikk for å kjøpe et SIM-kort og uten å måtte fjerne SIM-kortet fra enheten. Selv om forbrukerne kan ønske det, kan forbrukere kjøpe flere SIM-er når de vil.

Et faktum som antyder at andre telefonselskaper snart kan bli lagt til Apples SIM-korttjeneste, er det i dokumentet de viser til EE fra Storbritannia, som den første leverandøren som bruker denne tjenesten, slik vi har lært takket være 9to5Mac.

Det gikk helt upåaktet hen

I den siste grunntonen ønsket Apple ikke å kommentere det nye SIM-kortet og det har blitt kjent om sin eksistens noen dager senere. IPad Air 2 og Mini 3 har dette SIM-kortet inne, for å lette kjøperen forbindelsen til Internett nesten direkte, bare ved å kjøpe en datarate fra enhetens egen innstillingsmeny.

eple-sim-internasjonal forenkle bruk-3

Apple SIM kan være et stort fremskritt for epleselskapet, som tidligere hadde forsøkt å bevege seg i dette området, men til nå ikke hadde fått godkjenning fra operatørene. For øyeblikket fungerer det bare i USA og Storbritannia, men det vil sikkert utvide seg til andre land i verden.

Hva synes du om det nye Apple SIM-kortet? Synes du det er nyttig? Legg igjen din mening i kommentarene.