Apple skal gi ut bakgrunnsbelyst tastatur for iPad Pro i år

Etter flere år å prøve å innlemme sommerfugl-tastaturet i enhetene sine, kom Apple tilbake til tastatur saks i 2019 med 16-tommers MacBook Pro. Imidlertid er det i løpet av de kommende månedene mulig å gjennomføre en oppdatering i dette aspektet, nå for iPad Pro.

Som det fremgår av en fersk rapport fra Digitimes, vil iPad Pro bli oppdatert i løpet av de kommende månedene, og blant alle forventede utbygginger er en ny inkludert. smart tastatur med bakgrunnsbelyste taster. I tillegg bemerker rapporten at de med det bitte eplet også kunne bruke denne oppdateringen på andre produkter, med 13-tommers MacBook Pro i løpet av første halvår.

IPad Pro i år vil inneholde et bakgrunnsbelyst tastatur

Etter flere år med den upålitelige og kontroversielle sommerfuglmekanismen, returnerte Apple til et saks-tastatur med 16-tommers MacBook Pro, som har blitt ønsket velkommen, men ikke overraskende, spesielt med tanke på likheten med ” Eksternt magisk tastatur ”fra Apple. En ny revisjon av produktet kan imidlertid føre til en mer attraktiv versjon, nå for iPad.

Den fjerde generasjonen av iPad Pro er allerede forventet som et stort teknologisk sprang, etter to år med lanseringen av selskapets siste nettbrett. Til tross for dette, hevder forskjellige lekkasjer at det estetisk vil opprettholde noen funksjoner som fravær av en startknapp, reduserte rammene og frontkameraet uten hakk, uten at noen engang fokuserer på et tastatur redesign.

Å plassere en bakgrunnsbelysning på iPad Pro smarttastaturet ville være en fin tilleggsfunksjon, og for å være ærlig vil det se ganske attraktivt ut å komplementere alle de nye funksjonene som forventes av den nye epletabletten for dette i 2020.

Hva synes du om disse mulighetene? Del i kommentarene!