contadores Skip to content

Apple skulle presentere en ny designet iPad neste måned

Apple iPad er et av produktene til selskapet som har hatt mest utvikling gjennom historien. Det har gjennomgått mange endringer de siste årene, nå er det det mye lettere, kraftigere, og selvfølgelig mer produktiv.

Det virker som om det De nye iPadene som Apple vil presentere i 2017, kan ha et overraskende design, utvikler enheten enda lenger.

iPad

Tim Cook nevnte under Apples finanspolitiske resultatkonferanse at selskapet hadde “veldig spennende ting som kommer til iPad.” Administrerende direktør i Cupertino-selskapet elsker å forlate oss med spennende ledetråder … Hva er nytt med de nye iPad-ene?

Apple kunne presentere tre nye iPad-modeller i løpet av neste måned i mars

Alle ryktene og spekulasjonene ser ut til å sammenfalle om at Apple vil presentere tre forskjellige modeller av iPad 2017. En iPad fra 12,9 tommer, en iPad 10,5 tommer, og en iPad fra 9,7 tommer.

iPad

De nye modellene vil ha en A10X-prosessor, og det mest interessante av alt er det å endre design kan bestå i å redusere sidekantene og implementere en berøringshjemmeknapp integrert i skjermen, og gir dermed mye mer samhandlingsplass for brukere.

iPad

Hva blir nomenklaturen til de nye 2017-iPadene?

Det er vanskelig å forutsi, men … hva vil de bli kalt? Vi utelukket muligheten for å bruke “Pro” -nomenklaturen igjen, siden det ville være for forvirrende … Vi kan også utelukke bruken av “Air” -nomenklaturen, siden de etterlot den med lanseringen av iPad Pro.

iPad

Selv om … På andre tanke. Hva om Apple bruker de tre siste nomenklaturene for hver av modellene? På den måten ville vi ha det en iPad Mini 5, en iPad Air 3 og en iPad Pro 2. Men det er usannsynlig. Spill akseptert! ?

Vi vet ikke hva navnet vil være, det vi vet er at det å vite Apple den nye nomenklaturen vil ende opp med å elske den …

Kilde | BGR