free estadisticas Saltar al contenido

Apple slipper den andre betaen av iOS / iPadOS / tvOS 13.4, watchOS 6.2 og macOS 10.15.4 for utviklere

abril 29, 2020

To uker etter lansering av den første betaen av nye versjoner av operativsystemene sine, epleselskapet har nettopp gitt ut den andre betaen av iOS / iPadOS / tvOS 13.4, watchOS 6.2 og macOS Catalina 10.15.4 for utviklere. På denne måten, hvis du er en utvikler og vil prøve disse versjonene, kan du laste dem ned gjennom Apple Developer Center eller trådløst når riktig utviklerprofil er installert.

Som alltid anbefaler vi at du ikke installerer disse betaversjonene med mindre du er helt sikker på hva du gjør. Husk at dette er ustabile versjoner, med lavere ytelse og som ikke er ment å brukes på daglig basis. Det forventes det de endelige og stabile versjonene vil vises om noen uker.

Noen nyheter som kommer i de nye versjonene

Fil ios 13.4

Som noen utviklere har oppdaget, funksjoner som deling av iCloud Drive-mapper vil komme med neste versjon av operativsystemet, iOS 13.4. Nye tastatursnarveier er også funnet i iPadOS og forbedringer i administrasjonen av applikasjonens lokasjonstjenester.

I iOS 13.4 ser vi også indikasjoner på en funksjon som heter 'CarKey', som gjør at ‌iPhone‌ kan brukes til å låse, låse opp og starte en bil som har NFC. Apple har ennå ikke kunngjort denne funksjonaliteten, men i nærmeste fremtid vil eierne av ‌iPhone‌ bruke enhetene sine i stedet for en bilnøkkel.

På samme måte flytter designet til den nye iOS og iPadOS 13.4-oppdateringen svarikonet bort fra sletteikonet i Mail-appen, noe som gjør det mye vanskeligere å slette en e-post ved et uhell, og legge til Mappe- og flaggikoner. Denne oppdateringen inkluderer også noen nye Memojis og Animojis, som gir bevegelser i emoji-stil, som overrasket ansikt, ansikt med hjerter, blanke øyne og mer.

Alle nyhetene som iOS 13.4 vil bringe i offentlig utgivelse

Med utgivelsen av iOS 13.4, macOS 10.15.4, tvOS 13.4 og Xcode 11.4 lar Cupertino-firmaet utviklere lag apper med universal shoppingstøtte, noe som betyr at brukerne vil kunne kjøpe en applikasjon som fungerer på flere plattformer, og bare betaler en gang for den.

del
   
         Apple slipper den andre betaen av iOS / iPadOS / tvOS 13.4, watchOS 6.2 og macOS 10.15.4 for utviklere