contadores Skip to content

Apple slipper den andre offentlige betaen av iOS 12

Gode ​​nyheter for alle betatestere! Apple har allerede gjort tilgjengelig for alle brukere iOS 12 sekunders offentlig beta, bare noen få dager etter lansering av beta 3 for utviklere tidligere i uken.

Endringer i den andre offentlige betaen til iOS 12 er de samme som kan finnes i den siste for utviklere. Fikset GPS- og CarPlay-relaterte problemer som forhindret riktig drift.

Endringer i den nyeste betaen av iOS 12

Noen av mest bemerkelsesverdige endringer I den siste betaen er de en redesign av Voice Memos for iPad-grensesnittet, nye Activity Stickers in Messages, lavenergimodusindikatorer for batteristatistikk og små justeringer i Notification Center.

I motsetning til andre oppdateringer er iOS 12 designet for å forbedre ytelse og sikkerhet Av enheten. Ikke så mange funksjoner og funksjoner er lagt til.

Slik installerer du den offentlige betaen til iOS 12 på iPhone-en din

Selv om det anbefales ikke å bruke prøveversjoner På hverdagsapparater kan du prøve det for å se hvordan det fungerer.

  1. Vi får tilgang til følgende lenke fra Safari-nettleseren (den fungerer ikke i en annen) for å abonnere på betas-programmet.
  2. Klikk på “Registrer deg” -knappen.
  3. Vi oppgir Apple ID-legitimasjonen.
  4. Vi velger iOS-fanen og klikker på ‘Last ned profil’.
  5. Da åpnes et vindu som ber om tillatelse til å åpne Innstillingene. Vi klikker “OK”.
  6. I innstillingene vises et annet vindu som ber om tillatelse til å installere beta-profil. Vi godtar, og det vil fortelle oss å starte enheten på nytt. Når den starter på nytt, vises en programvareoppdatering.

Installasjonen og nedlastingsprosessen tar tid. Vi må sørge for at vi i det minste har det 2 GB intern lagring på iPhone eller iPad, fordi det ellers ikke lar oss installere det.

I tillegg til den andre offentlige betaen av iOS 12, er den også tilgjengelig for alle brukere av Apple TV den andre av tvOS 12.

Og du, Bruker du vanligvis betaversjoner på enhetene dine? Fortell oss i kommentarene.

via 9to5Mac