contadores Saltar al contenido

Apple slipper den andre offentlige betaen av iOS 13 og en ny beta for utviklere

I flere uker har Apple testet de nye versjonene av programvaren som kommer på enhetene dine i fremtiden. Fra iOS 13, til den nye iPadOS, er de alle forberedt på brukerne som venter på dem på enhetene sine kommende høst. Men for å gjøre dem så stabile som mulig, kommer ikke bare hjelpen fra utviklere godt, men også de modige brukerne som tør å prøve de nye oppdateringene på enhetene sine.

I dag har selskapet besluttet å fornye begge betatestene. med nybygg fullpakket med fikser, og muligens med noen små nyheter inkludert. I noen timer har både enheter med iOS 13 og de med iPadOS, uansett om det er den offentlige betaen eller utviklerne, hatt en oppdatering tilgjengelig. For brukere av den offentlige betaen vil dette være deres andre sammenstilling, for utviklere er det noe mer spesielt.

Da den tredje betaen for iOS 13 og iPadOS-utviklere ble utgitt, iPhone 7 og 7 Plus brukere ble utelatt av oppdateringen. Årsakene til å ekskludere disse enhetene er ikke avklart, men i dag er det gitt ut en anmeldelse av den tredje betaen som vil være tilgjengelig for disse telefonene. For de som allerede har den tredje betaen, bør nybygget ha minimale endringer, men oppdateringen er fortsatt anbefalt.

Det kan interessere deg | Alt du trenger å vite for å kjenne den nye iOS 13 Search-appen

Hvis du er interessert i å bli med på noen av de offentlige betas som er tilgjengelige, må du bare se veiledningen som vi forberedte til den første betaen. Det er viktig å huske at hvis du tar skrittet, du vil samtykke i å bruke versjoner under utvikling full av feil. Derfor er det viktig at du klargjør en sikkerhetskopi, og installasjon på hverdagsapparater anbefales ikke.