contadores Skip to content

Apple slipper den første betaen av iOS 9.2 for utviklere

Akkurat når det har gått en uke siden den endelige versjonen av iOS 9.1 ble utgitt for brukere Det amerikanske selskapet har gitt ut den første betaen av iOS 9.2 for utviklere.s. Denne gangen er det bare blitt gjort tilgjengelig for brukere, og det er ingen offentlig beta av iOS 9.2, som vil være den neste store oppdateringen til Apples mobile operativsystem.

Flotte nye funksjoner ble inkludert med iOS 9.1, som den nye Emoji, nye bakgrunnsbilder, tastaturinnstillinger og støtte for den nye Apple TV og iPad Pro. I tillegg ble muligheten for Jailbreaking eliminert for enheter som har denne versjonen, i det minste for nå.

Den første betaen av iOS 9.2 er nå tilgjengelig.

Den første betaen av iOS 9.2 for utviklere nå er tilgjengelig for direkte nedlastning fra Apple Developer Center, både for iPhone og iPad og iPod Touch. Her forteller vi deg mer informasjon om denne første testversjonen, selv om det foreløpig ikke er mange nyheter.

Betaen til iOS 9.2 viser ikke gode nyheter, i det minste foreløpig

Tilsynelatende, i henhold til registreringene til noen spesialiserte websider, Apple hadde testet denne versjonen av iOS 9.2 i noen tid, men det har ikke vært før nå når de har oppnådd en viss stabilitet og har gitt ut den første prøveversjonen for utviklere. For øyeblikket er ikke mye kjent om nyhetene det fører med seg, men etter hvert som de blir kjent vil vi fortelle deg slik at du er klar over alt.

Den første betaen av iOS 9.2 er nå tilgjengelig.

Det vises ikke til noen nye nye funksjoner i beskrivelsen som følger med denne første betaen av iOS 9.2. Mens de kommenterer CultofMac noen viktige forbedringer er gjort i Safari ViewController, Derfor kan tredjepartsapplikasjoner tilby brukere muligheten til å trykke og holde inne pålastingsknappen for å laste om innholdet uten innholdsblokkere.

Generelt, iOS 9.2 forventes å gi bedre generell enhetsytelses, samt korreksjon av forskjellige feil og små problemer som fremdeles er til stede i iOS 9.1. Det er som det måtte være, vi må vente litt på å lære mer om den neste store oppdateringen til Apples mobile operativsystem.