Apple slipper den første offentlige betaen av iOS 9.2

Etter utgivelsen av iOS 9.2 beta for utviklere, har Apple gitt ut den offentlige betaen for den nyeste versjonen av sitt mobile operativsystem.

De iOS 9.2-oppdatering Det kommer med noen ganske store endringer i Safari-utvidelser. Også, selvfølgelig, iOS 9.2 løser mange feil og stabilitetsproblemer.

iPad Air 2 og iPhone 6 med iOS 9

Brukere som er registrert i Apples betatestingsprogram, kan laste ned programvaren direkte via OTA fra oppdateringsdelen av iOS-innstillingsappen.

iOS 9.2 bringer noen endringer i Safari View Controller

Safari View Controller er en utvidelse av Apples mobile nettleser som lar utviklere lage nye snarveier til Safari fra sine egne applikasjoner.

Disse endringene inkluderer muligheten til å laste inn en side på nytt uten å blokkere innhold og muligheten til å bruke alle typer Safari-utvidelser.

Kort sagt, Safari vil være fullstendig koblet til tredjepartsapplikasjoner, og vil gi oss tilgang til webinnhold på en helt ny måte.

iOS 9.2

Last ned iOS 9.2

Hvis du ennå ikke er medlem av Apple Beta-programvaren, kan du registrere deg helt gratis fra følgende lenke for å laste ned beta-versjonene av iOS 9:

Apple Beta-programvare

Husk selvfølgelig alltid å ta en sikkerhetskopi av din iPhone eller iPad, enten på PC, Mac eller via iCloud. Uansett vil Apple mest sannsynlig publisere den endelige versjonen av iOS 9.2 om noen dager.

Spor | 9to5Mac