contadores Skip to content

Apple slipper den første offentlige betaen av iOS 9.3.3

Apple lanserte nylig den første offentlige betaen av neste oppdatering til selskapets mobile operativsystem: iOS 9.3.3. Denne nye versjonen har kommet bare et døgn etter introduksjonen av iOS 9.3.3 beta for utviklere og en uke etter den offisielle utgivelsen av iOS 9.3.2 for iPhone og iPad.

I hovedsak har iOS 9.3.3 fokusert på korreksjon av feil og mindre feil, samt forbedring av systemets stabilitet. Testere og utviklere som har registrert seg i Apple beta-programvare De vil motta oppdateringen via OTA (Over The Air) etter å ha installert det tilsvarende sertifikatet på deres iOS-enhet.

Hvis du ikke er en del av Apple Beta-programvaren, Du kan registrere deg fra Apple-nettstedet for å delta og teste alle betaversjoner av iOS og OS X. Vi vil legge igjen lenken nederst i artikkelen.

ios-9

iOS 9.3.3: den første offentlige betaen er nå tilgjengelig

Som en mindre oppdatering til iOS 9.xx ser det ut til at denne beta-versjonen inkluderer noen interne forbedringer, i utgangspunktet feilrettinger, ytelsesforbedringer og stabilitet. På denne måten fikser Apple noen feil som er oppdaget siden utgivelsen av iOS 9.3.2.

Interessant nok er iOS 9.3.3 ennå ikke tilgjengelig for den 9,7-tommers iPad Pro sannsynligvis på grunn av et problem som forårsaker at det nye nettbrettet krasjer på iOS 9.3.2.

Det ser ut til at det ikke er noen andre endringer, og det har ikke blitt oppdaget nye bugs for øyeblikket i den første betaen til iOS 9.3.3.

Last ned iOS 9.3.3 beta

Nedenfor overlater vi deg med den direkte lenken til Apple Beta-programvaren, slik at du kan laste ned den første betaen til den nye versjonen av det mobile operativsystemet til det bitne apple-selskapet. Registrering er helt gratis.

Apple Beta-programvare

Har du allerede prøvd den nye beta-versjonen av Apple? Hva synes du om iOS 9.3.3? Hvilken versjon av iOS har du installert på iPhone / iPad?