contadores Skip to content

Apple slipper en anmeldelse av den andre betaen av iOS 11 for visse modeller

beta 2 iOS 11

Noen ganger er det en sjanse for at visse oppdateringer kanskje ikke fungerer riktig på alle enheter som skal støtte dem. Det er vanligvis isolerte tilfeller, men det er tydelig at alle ønsker å kunne eliminere enhver mulighet for at deres mobil eller nettbrett kan havne i den tekniske tjenesten. Derfor, kan det være nødvendig å legge ut anmeldelser om nylig utgitte oppdateringer.

I slekt | Apple publiserer den andre betaen av iOS 11 for iPhone og iPad

Med den andre betaen til iOS 11 kunne noe lignende dette skjedd som vi har nevnt. For noen timer siden, en ny oppdatering for utviklere utgitt registrert i beta-programmet kalt “iOS Developer beta 2 Update 1”. Bortsett fra den nysgjerrige detaljene om at det er gitt ut en beta-anmeldelse, ser ut til å være bare tilgjengelig for visse enheter, som antyder at det kan være en rask oppdatering designet for å løse et stort problem som kan ha skjedd i den siste betaen.

iOS 11 forbedres med hver nybygging og forbereder seg på offentlig beta

beta 2 iOS 11

Å være en gjennomgang av den andre betaen av iOS 11 forventes ingen nyheter, faktisk, du kan bare løse noen store problemer spesifikk. I alle fall er det heller ikke nødvendig med mye mer nyheter enn den nye versjonen bringer. Og det er at iOS 11 er en av de beste oppdateringene i historien til iOS, spesielt for iPad, som har vært målet for mange av nyhetene som har dukket opp.

Det kan interessere deg | Hva er nytt i iOS 11 beta 2?

Fra et redesignet Dock til en forbedret fleroppgave, gjennom en dyp renovering av App Store og en betydelig forbedring av Siri, iOS 11 har funksjoner for alle målgrupper og enheter. Videre er det forberedt på å motta det som skal komme i fremtiden med åpne armer, takket være integreringen av nye verktøy som ARKit for den utvidede virkeligheten, eller den nye Metall 2 for grafisk prosessering.

Og du, har du iOS 11 beta installert? Har du mottatt denne anmeldelsen på enheten din?

via | MacRumors