contadores Skip to content

Apple slipper iOS 10.1.1 for å rette opp en feil som kan være mer alvorlig enn det ser ut til

I september den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus hånd i hånd med den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem, som bringer viktige ytelsesforbedringer og interessante nyheter for å få mer ut av selskapets enheter. Men iOS 10 Det har ikke landet å være perfekt, mye mindre, faktisk, siden dagen for lanseringen den allerede viste noen problemer når det gjaldt oppdatering.

Derfor tok Apple ikke lang tid å lansere iOS 10.0.2, med løsningen på noen feil som for eksempel funksjonsfeil i EarPods Lightning-hodetelefonene, som mistet kontrollen over lyden. Dessuten jobbet Cupertino-giganten allerede med den nye iOS versjon 10.1, for å tilby et mer stabilt økosystem som bedre utnytter enhetens fulle potensiale.

Men i dag har en overraskelse kommet i form av det som ser ut til å være en mindre oppdatering, fordi Apple har gitt ut iOS 10.1.1. Jeg sier overraskelse fordi iOS 10.1 kom for bare en uke siden, og fordi firmaet til Tim Cook har gjort det på en time som er utenfor det vi er vant til: kl 16:00 (Spansk tid), i stedet for å gjøre det klokken 07:00, som tilsvarer 10:00 kl. Stillehavstid.

Hastighetstest iOS 10.1, iOS 10.0.2 og iOS 9.3.5.

Apple slipper oppdatering til iOS 10.1.1

I følge firmaet selv bringer denne oppdateringen løsninger på problemer “Som den som hindrer noen brukere i å se helsedata”. Det handler om en feil med helse-appen, som kan ha en viss innvirkning, men det er ingen tvil om at Apple vil bringe flere korreksjoner på andre aspekter som kan ha større betydning.

Aller først fra det jeg har kommentert hvor rart valgt tid for å starte iOS 10.1.1, men vi må også huske på at Apple ikke slipper versjoner så snart det ikke er av grunn til tyngdekraften. Med andre ord, vi kan møte en oppdatering som faktisk er ment korrigere mer alvorlige feil enn helse-appen, for eksempel de som forhindrer at enhetene fungerer ordentlig.

For det andre denne gangen Apple har også gitt ut den nye versjonen for iPad, som ikke følger med helse-applikasjonen forhåndsinstallert og heller ikke kan installeres manuelt. Så det er helt tydelig at årsaken til utgivelsen av iOS 10.1.1-versjonen er et annet problem enn det som er kunngjort av selskapet.

iOS 10

Oppgradering til iOS 10.1.1 veier nær 60 MB for iPhone 7 og iPhone 7 Plus, og rundt 50 MB for 9,7-tommers iPad Pro-modeller. Den er allerede tilgjengelig i iTunes og også via OTA (Over luften). Forhåpentligvis vil de virkelige årsakene snart komme fram, for eksempel et sikkerhetsbrudd eller store problemer med driften av Apple-enheter. I alle fall vil vi fra iPadizate informere deg om alle detaljene som er utgitt om den nye iOS 10.1.1.