Apple slipper iOS 7.0.3 for å fikse feil på iPad og iPhone

iOS 7.0.3 er nå tilgjengelig for alle iPad og iPhone

I går hadde vi en veldig travel ettermiddag. I hovedtaler laget av Apple ble den nye iPad Air og iPad mini med Retina-skjerm presentert, en oppdatering av MacBook Pro-linjen ble presentert, vi kunne også se Mac Pro og OS X Mavericks ble lansert. Sammen med Mavericks, Apple slapp uventet iOS 7.0.3 for iPad, iPhone og iPod touch.

update-ios-703

Oppdateringen inkluderer iCloud nøkkelringstøtteDen løser problemer med iMessage og inkluderer mange feilrettinger, forbedrede funksjoner og sikkerhetsoppdateringer. Også, iPhone 5s brukere vil ha en oppdatering for akselerometeret som gjør det mulig å kalibrere den med presisjon.

Apple lanserer “stille”IOS 7.0.3 som inkluderer iCloud nøkkelring og fikser flere feil

Som vi sa før, inkluderer den nye versjonen av iOS, 7.0.3, mange nye funksjoner, nesten alle av dem som har som mål å løse noen oppdagede sikkerhetsproblemer. Her er utgivelsesnotatene:

iOS 7.0.3 Denne oppdateringen inneholder forbedringer og fikser feil, for eksempel følgende: · Legger til iCloud nøkkelring, som lagrer brukernavn, passord og kredittkort slik at de er tilgjengelige på alle enhetene du godkjenner. · Legg til passordgeneratoren som Safari kan foreslå unike og vanskelige å gjette passord for Internett-kontoene dine. · Oppdater den låste skjermen slik at “Sveip for å låse opp” vises senere hvis Touch ID er i bruk. · Legg til muligheten til å søke på Internett og Wikipedia igjen fra Spotlight-søkefeltet. · Retter en feil som førte til at iMessage ikke sendte meldinger til bestemte brukere. · Retter en feil som forhindret iMessage i å aktivere. · Forbedrer systemstabiliteten når du bruker iWork-applikasjoner. · Løser et akselerometerkalibreringsproblem. · Retter en feil som kan føre til at Siri og VoiceOver bruker stemme av dårlig kvalitet. · Retter en feil som tillot koden å bli hoppet over fra den låste skjermen. · Forbedrer bevegelsesreduksjonsfunksjonen for å minimere både bevegelse og animasjon. · Løser et problem som kan føre til at VoiceOver er for berøringsfølsom. · Oppdaterer den fet tekstfunksjonen slik at den også gjelder teksten på det numeriske tastaturet. · Løser et problem som kan føre til at overvåkede enheter ikke overvåkes når du oppdaterer programvare.

ios-7

Vi kan gjøre oppdateringen via OTA. For dette vil vi bare måtte gå til Innstillinger -> Generelt -> Programvareoppdatering og velg “Last ned og installer” Oppdateringen vil ta mellom 70MB og 100MB, avhengig av enheten vi har.

Et annet alternativ for oppdatering er å koble enheten til datamaskinen og oppdatering fra iTunes. Hvis du vil bruke denne metoden, må du huske at du må ha den nyeste versjonen av iTunes installert.

ios-7-3

Oppsummert, en oppdatering som løser mange av problemene som blir oppdaget. Vi vet at det ikke vil være det siste, men som vi allerede har kommentert ved mer enn én anledning, er det gode med Apple at det ikke glemmer brukerne. Den nye iOS 7 kom for litt over en måned siden, og siden har vi allerede mottatt to oppdateringer for å løse problemer.

Til slutt, som alltid, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av iPad eller iPhone før du oppdaterer. Du trenger ikke å ha noe rart å skje i oppdateringen, men forebygging er bedre enn kur.