Apple slipper iOS 8.1.2 for iPhone og iPad - Last ned koblinger

Apple slipper iOS 8.1.2 for iPhone og iPad – Last ned koblinger

Apple ga i dag ut en oppdatering for iPhone og iPad med stabilitetsforbedringer og noen fikser. Versjon 8.1.1 brakte allerede mange stabilitetsforbedringer og forbedret ytelsen, spesielt for iPad 2 og iPhone 4s, funksjoner på enheter som Safari og noen Wi-fi-problemer. Noe som vi fra iPadizate attesterer siden vi knapt har mottatt noen klager fra deg siden da generelt og spesielt fra disse to modellene.

Så ifølge rapporten som er knyttet til iOS 8.1.2 Et av hovedproblemene som denne oppdateringen løser, er tapet av ringetoner som noen iPhone-brukere har lidd, og som de hadde kjøpt fra enheten.

Så hvis du har fått dette problemet, er alt du trenger å gjøre å besøke denne delen av iTunes for å gjenopprette tonene fra iOS-enheten din.

Slik installerer du iOS 8.1.2 på iPhone og iPad

Som vi alltid anbefaler fra iPadizate, anbefaler vi at du lager en sikkerhetskopi før du oppdaterer enheten, i tilfelle noe problem skulle være i stand til å gjenopprette den forrige versjonen. Siden hver gang en oppdatering kommer, fortsetter vi å motta klager fra noen brukere som sier at prosessen har stoppet halvveis og at de har mistet dataene.

eple-båter-iOS-8-1-2-links-download-7

På den annen side må vi sørge for at vi har nok plass til å kunne installere denne oppdateringen, husk at plassen varierer for hver modell av iPhone og iPad.

Det er to måter å installere iOS 8.1.2 på, Den første og raskeste måten er via OTA, fra iPhone og iPad ved å gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdateringsmeny. Den andre måten er å koble smarttelefonen eller nettbrettet til iTunes og programvaren for å laste ned den nye versjonen av Apple-operativsystemet.

I tilfelle du har Jailbreak for iOS 8 installert, anbefales det ikke å oppdatere til iOS 8.1.2 siden vi ikke vet om Apple har fikset utnyttelsene som Taigs jailbreak bruker for å fungere.

Koblinger for å laste ned oppdateringen

Vi lar deg lenkene du kan laste ned:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Og du, har du allerede installert iOS 8.1.2-versjonen? Har du gjenopprettet de manglende sangtonene? Vi avventer din mening i kommentarene.