contadores Skip to content

Apple slipper iOS 8 Beta 6, men bare for forretningspartnere

Apple slipper iOS 6 beta 6 bare for forretningspartnere

Apple ga i går ut beta 6 av iOS 8, men denne gangen har de ikke gjort det som vanlig, men har lansert en beta som bare deres handelspartnere har tilgang til. Blir det den endelige versjonen?

Denne gangen, til vår overraskelse, utviklere kan ikke installere denne betaen og analysere nyhetene som Apple har inkludert i den. Og denne gangen har selskapet begrenset bruken av beta 6 av iOS 8 til forretningspartnerne dine slik at de på denne måten kan teste alle nyhetene sine og ha produktene sine klare og jobbe for lanseringen av den endelige versjonen av operativsystemet som forventes å være om tre uker.

ios-8-beta-6

Hva er grunnen til dette trekket fra Apple?

Det ser ut til at denne nye betaen inkluderer ikke viktige nyheter. Utover å legge til nye funksjoner, har Apple vært opptatt av polere alle feilene som er funnet så langt i forrige betas og i å få operativsystemet til å fungere stabilt og smidig.

Som med tidligere betas, dette nye iOS 8 beta har kommet sammen med Yosemite Developer Preview 6. Denne betaen er tilgjengelig for alle utviklere, siden det ser ut til at lanseringen vil skje noe senere enn for iOS 8-versjonen, så Apple har fortsatt rom til å fortsette å jobbe med operativsystemet for Mac og fortsett å forbedre seg.

ios-8-beta-6-2

Hvis ryktene vi har sett til i dag er sanne, vet vi kanskje utgivelsesdatoen for offisiell versjon av iOS 8 i løpet av neste 9. september. Det vil være den dagen (ifølge ryktene) når Apple forventes å presentere iPhone 6, og i forlengelse av dette, skal de også kunngjøre utgivelsesdatoen for den nye versjonen av operativsystemet deres.

Selv om det for øyeblikket ikke er helt klart hvorfor Apple har gjort ting på denne måten, sier gutta på BGR det kan være fordi Golden Master (GM) -versjonen er i ferd med å komme og på denne måten slipper Apple å distribuere to betas på så kort tid.

Hva med at Apple slipper iOS 8 beta 6 bare for forretningspartnere? Synes du det er respektløst for alle utviklerne du har hjulpet så langt?