Apple slipper iOS 9.2.1-oppdatering for å fikse feil 53

Apple slipper iOS 9.2.1-oppdatering for å fikse feil 53

For noen dager siden ble den som ble kjent som Feil 53 oppdaget, noe som gjør iPhone ubrukelig. Nå, Apple har gitt ut en oppdatert versjon av iOS 9.2.1 for å rette opp denne feilen. og har benyttet anledningen til å be om unnskyldning for det som skjedde.

Denne versjonen av iOS 9.2.1 Den er hovedsakelig rettet mot de som er berørt av Feil 53 som har enheten låst. Takket være den kan de gjenopprette iPhone til den nyeste versjonen av iOS og kunne bruke den igjen.

Apple fikser Feil 53 med en oppdatert versjon av iOS 9.2.1.

Sannheten er at det må erkjenes at denne oppdateringen har kommet helt overraskende. Med det gir det amerikanske selskapet grunnen til brukerne at etter å ha kjent feil 53 og årsakene til at den kom ut, De hevdet retten til å reparere Apple-enhetene sine i enhver virksomhet.

Det kan interessere deg | De planlegger å fordømme Apple for den kontroversielle “Feil 53” av iPhone.

Apple fikser Feil 53 og beklager brukere

Med denne oppdateringen til iOS 9.2.1-versjonen for korrigering av Feil 53 har de selvfølgelig ikke bare unnskyldt og gitt grunnen til disse brukerne. På den andre siden, nå gir også muligheten for å ta en manipulert Touch ID når du tar iPhone eller iPad for å reparere, noe som vil utgjøre en risiko for brukeren, siden de kunne få tilgang til dataene sine.

Sammen med oppdateringen, det amerikanske selskapet har skrevet et lite brev for å be om unnskyldning med alle brukerne som har blitt berørt av Feil 53. I den kommenterer de at enhetene til noen klienter har fått igjen “Koble til iTunes” -skjermen etter å ha prøvd å oppdatere til den nyeste versjonen av iOS eller gjenopprette den fra iTunes.

Apple fikser Feil 53 med en oppdatert versjon av iOS 9.2.1.

Denne feilen blir identifisert i iTunes som Feil 53 og vises når en enhet feiler en sikkerhetskontroll. Denne testen ble designet for å sjekke om Touch ID fungerer korrekt før den forlater fabrikken og ikke med den hensikt å påvirke kundene.

Nå takket være denne oppdateringen vil brukere som har denne Feil 53, kunne gjenopprette iPhone og få den til å fungere perfekt. På den annen side påpeker de det brukerne som har betalt for utskifting av en uten garanti-enhet for dette problemet, må kontakte Apple Care for å få pengene tilbake.

Spor | CultofMac.