iOS 9.3: Alle nyheter for iPhone og iPad

Apple slipper iOS 9.2 Beta 3 for Developers, Second Public

En uke etter utgivelsen av den andre pr√łveversjonen av iOS 9.2, Apple slapp nettopp iOS 9.2 Beta 3. Dette er den tredje pr√łveversjonen av utviklerne og den andre offentlige betaen som kan lastes ned av brukere som er en del av Apple-programmet.

Det amerikanske selskapet opprettholder en ganske regelmessig oppdateringsfrekvens med betaversjoner av iOS 9. Hver uke gir Apple ut en ny versjon, og siden i går er iOS 9.2 Beta 3 tilgjengelig for utviklere og betatestere.

Apple slipper iOS 9.2 Beta 3.

Her forteller vi deg mer informasjon om iOS 9.2 Beta 3, den tredje testversjonen av hva som blir den neste store oppdateringen til Apples mobile operativsystem. La oss gå dit!

iOS 9.2 Beta 3 fikser feil som finnes i forrige versjon

iOS 9.2 Beta 3 har kommet med build nummer 13C71 og det viser at Apple jobber veldig hardt for å oppnå det det lovet på dagen. Og det er at denne versjonen av operativsystemet har en optimalisering som når nivåene til iOS 6, en av de mest stabile versjonene.

Den f√łrste testversjonen av iOS 9.2 for utviklere ankom 27. oktober, og siden har de oppdatert til en ny Beta hver uke. Dette viser tydelig at Apple jobber hardt for √• tilby brukeren en best mulig opplevelse.

Apple slipper iOS 9.2 Beta 3.

I iOS 9.2 Beta 3 noen feil i den forrige versjonen er korrigert og forbedringer relatert til Safari View Controller er introdusert, det nye Safari-vinduet som åpnes når du klikker på en kobling i visse applikasjoner.

heretter avhenger av tredjepartsutvidelser og hvordan utviklere √łnsker √• dra nytte av det til denne nye funksjonen i Safari, selv om alt ser ut til √• peke p√• at det ikke vil ta lang tid √• implementere det i applikasjonene dine. Du m√• bare se hvor lite det har tatt mange √• integrere de raske svarene eller st√łtten til 3D Touch.

Apple slipper iOS 9.2 Beta 3.

Ikke gå glipp | IOS 9-adopsjon når 66% av enhetene.

Hvis du har en utviklerkonto eller er en del av Apple beta-tester-programmet og du har iPhone eller iPad med den nyeste betaversjonen du kan oppdatere til iOS 9.2 Beta 3 via OTA (Over The Air) veldig raskt og enkelt. Hvis du pr√łver denne versjonen, inviterer vi deg til √• fortelle oss din mening i kommentarene.