contadores Skip to content

Apple slipper iOS 9.3.1 for å fikse koblingsfeilen

Som vi hadde kunngjort for noen dager siden, Apple har gitt ut iOS 9.3.1 offentlig i dag. Dette skjer litt over en uke etter at Tim Cook lanserte versjon 9.3 av deres mobile operativsystem. Denne oppdateringen kommer til å rette opp feilen som noen brukere rapporterte når de åpnet lenker, og som forårsaket uventet stenging av visse applikasjoner eller at de forblir “frosset”.

Hvis vi i går nevnte muligheten for at Apple snart ville rette opp denne feilen, er den nye versjonen av iOS 9.3.1 nå tilgjengelig for nedlasting via OTA for alle iOS 9-brukere og også for nedlasting via iTunes. Det må huskes iOS 9.3.1 er den syvende oppdateringen til iOS 9, etter iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.1, iOS 9.2, iOS 9.2.1 og iOS 9.3.

iOS 9.3.1 ankommer for å rette opp feilen som forhindret åpning av lenker

Like etter at iOS 9.3 ble utgitt, etter den siste keynote sist 21. mars fant et stort antall brukere av iPhone og iPad at Safari, Mail, Meldinger, Notes, Chrome og noen andre forhåndsinstallerte og tredjeparts applikasjoner stengt eller frøs etter å ha rørt og prøvd å åpne en internettlink. Selv om de fleste av de berørte brukerne brukte den nye iOS 9.3, klagde også noen kunder i tidligere versjoner av iOS for å oppleve de samme problemene.

update-ios-9-3-2

Den nøyaktige årsaken til dette “lille” problemet er ikke oppdaget., men det spekuleres i at det er relatert til lenker for offentlig bruk og delt legitimasjon, noe som gjør at applikasjoner og nettsteder kan dele påloggingsinformasjon. Det må huskes, som påpekt av MacRumors, at kort tid etter å ha kjent til feilen klarte vi å kjenne til en midlertidig løsning, men kort tid etter å ha kjent til de første rapportene, sa Apple gjennom en uttalelse at de jobber med en løsning og har oppfylt det løftet. med iOS 9.3.1-oppdateringen.

La oss håpe at farvannet kommer tilbake til kanalen sin med denne nye oppdateringen, og at det ikke er flere problemer av denne typen. Vi må vente for å se om det er andre forbedringer i denne nye versjonen av iOS.