Apple slipper iOS 9.3, OS X 10.11.4, tvOS 9.2 og watchOS 2.2 i Beta-versjon

Apple har rullet opp ermene, klemt mansjettene og gitt ut nye betas fra alle operativsystemene dineså vel som ingenting. Det mest nysgjerrige med denne nyheten er at både iOS 9.2.1 og OS X 10.11.3 fremdeles er i beta, så vi vil ha flere betaversjoner som blir testet samtidig.

IPhone og iPad vil motta iOS 9.3 beta 1, Mac El Capitan 10.11.4 beta 1, Apple TV tvOS 9.2 beta 1 og Apple Watch brukere vil kunne prøve watchOS 2.2 beta

ditt eple

Husk at Apple introduserte offentlig versjon 9.2 i fjor, og jobber for tiden med å fikse litt stabilitets- og feilproblemer det kan forårsake på visse modeller før de lanserte den offentlige versjonen av iOS 9.3.

Hvilke nyheter vet vi om disse betas?

iOS 9.3 og watchOS 2.2 lar oss koble sammen mer enn én Apple Watch Trenger vi en smart batteri etui til vår iPhone for å støtte denne ladningen på batteriet?

En annen nyhet som vi kan finne i disse betaene er den Siri støtter hebraisk. Samtidig som selskapets operativsystemer er oppdatert, gjør Xcode det med versjon 7.3 beta og Apple Configurator med 2.2 beta.

to epleklokker

Utvikler Steve TS har også snakket om den nye iOS-oppdateringen

I disse betaversjonene visse feil har allerede blitt funnetNår du for eksempel prøver å parre en iPhone med beta-versjonen av iOS 9.3 og en Apple Watch med watchOS 2.1, klarer ikke tilkoblingen å sende reaksjonene fra Påminnelse-appen til telefonen.

Steve TS har også snakket om tvOS 9.2 beta der han kommenterer at dette ny versjon kan være ganske viktig, siden det vil gi våre Apple TV-mapper, støtte for Bluetooth-tastaturer og MapKit.

Last ned iOS 9.3 beta 1

Hvis du har en utviklerkonto Ikke nøl med å gå inn på følgende nettsted for å laste ned den nye betaen til iOS 9.3:

Apple Developer Center

Hvis dette ikke er tilfelle, ikke bekymre deg vi vil sørge for å holde deg oppdatert angående denne nye versjonen av operativsystemet til din iPhone eller iPad.

last ned ios 9.3

Ser du den nye funksjonaliteten til iOS 9.3 nyttig? Vil du ha mer enn en Apple Watch på håndleddet?