free estadisticas Saltar al contenido

Apple slipper offisielt iOS og iPadOS 13.3.1 med en knapp for å deaktivere U1-brikken

marzo 23, 2020

Epleselskapet offisielt utgitt iOS og iPadOS 13.3.1, to mindre oppdateringer til operativsystemene iOS og iPadOS 13. Disse nye versjonene kommer mer enn en måned etter utgivelsen av iOS og iPadOS 13.3, noe som ga kommunikasjonsgrenser for skjermtid.

IOS og ‌‌‌‌iPadOS‌‌‌‌ 13.3.1 oppdateringer er tilgjengelig på alle kompatible enheter og de kan lastes ned via Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering. Apple ga også ut en iOS 12.4.5-oppdatering for eldre enheter.

Nyhetene som følger med iOS og iPadOS 13.3.1

plassering

Den viktigste nyheten som følger med denne oppdateringen, er tilstedeværelsen av en ny knapp som kan deaktivere U1-brikken i den nyeste iPhone. På denne måten vil stedssporing være deaktivert for U1-brikken til enhver tid, og dermed avslutte den lille kontroversen som dukket opp i begynnelsen av desember 2019.

Denne funksjonen ligger i Innstillinger> Personvern> Plasseringstjenester for applikasjoner, deaktiver plasseringen av Bluetooth, Wi-Fi og Ultra Wideband.

Apple har også lagt til en ny "Spill igjen" -knapp når du spiller innhold du allerede har sett i TV-appen, og det som er mer, oppdateringen inkluderer flere feilrettinger, som inkluderer en kommunikasjonsbegrensningsfeil, et problem med Mail som kan forhindre at bilder lastes inn, et problem som kan føre til at pushvarsler ikke blir levert, blant andre.

tvOS 13.3.1, macOS Catalina 10.15.3 og watchOS 6.1.2 er også tilgjengelig for alle

Apple tv

Apple ga også ut tvOS 13.3.1, en mindre oppdatering til tvOS 13-operativsystemet som kjører på fjerde og femte generasjon Apple TV-modeller. Denne nye versjonen av tvOS fokuserer på feilrettinger og grunne forbedringer i stedet for vesentlige eksterne endringer.

tvOS 13.3‌.1 kan lastes ned trådløst gjennom Innstillinger-applikasjonen på ppApple TV‌‌‌‌, fra System -> Programvareoppdatering. ‌‌‌‌ Apple TV-eiere som har automatiske programvareoppdateringer slått på, blir automatisk oppdatert til vtvOS 13‌‌‌‌.3.1.

For sin del kom watchOS 6.1.2 også offisielt inn de siste timene. Den fjerde oppdateringen av watchOS 6-operativsystemet, designet for å kjøre på de nyeste Apple Watch-modellene, "Gir viktige sikkerhetsoppdateringer og anbefales for alle brukere", i følge merknadene om den nye versjonen.

iOS 13.3 og iPadOS 13.3 allerede tilgjengelig med noen forbedringer og mindre endringer [OPPDATERT]

Til slutt ga Apple ut macOS Catalina 10.15.3, den tredje OSmacOS Catalina‌ operativsystemoppdateringen som ble utgitt i oktober. macOS Catalina 10.15.3 kan lastes ned fra Mac app store gratis gjennom oppdateringsfunksjonen, i programmet Systemvalg, og er tilgjengelig for alle som har en kompatibel Mac.

Inni macOS Catalina 10.15.3-kode eksistensen av en ny "Pro Mode" antydes som kommer på Apple Mac. Pro-modus ser ut til å være en valgfri innstilling som overstyrer viftehastighetsgrenser og strømsparebegrensninger for å forbedre ytelsen. Koden sier at applikasjoner "de kan jobbe raskere", men batterilevetiden kan avta, og viftestøyen kan øke.

del
   
         Apple slipper offisielt iOS og iPadOS 13.3.1 med en knapp for å deaktivere U1-brikken