Apple slipper Private Beta 6 og Public Beta 5 for iOS 10

Apple har gitt ut beta 6 av iOS 10 for utviklere på iPhone, iPad og iPod Touch. iOS 10 bringer et nytt utseende til Apple Music og Apple News, i tillegg til å integrere nye funksjoner og funksjoner på plattformen.

Oppgradering: Apple har også gitt ut den offentlige beta 5-versjonen av iOS 10.

iOS 10

Programvareoppdateringen vil være offisielt klar neste september. Inntil da har brukere og utviklere muligheten til å teste betaversjoner for feil og rapporteringsfeil.

Nyheter

Hvis du allerede har installert en tidligere beta-versjon av iOS 10 på iPhone eller iPad, kan du laste ned oppdateringen via OTA eller fra programvareoppdateringsdelen fra iOS-innstillingsappen.

Hvis du derimot ønsker å prøve beta-versjonen av Apple for første gang, kan du gjøre det ved å besøke nettstedet til Developer Center eller nettstedet til Apple Beta Software Program for å registrere og laste ned oppdateringen.

iOS 10

Beta 5-versjonen av iOS 10 for utviklere ble utgitt 9. august, og inkluderte rettelser for mindre problemer, feilrettinger, en ny lyd for låseskjermen, en ny lyd for tastene, et redesignet AirPlay-ikon, forbedringer i widgeter og et nytt bakgrunnsbilde for Hjem-appen.

Mer om iPadizate | Hva er nytt i iOS 10 beta 5

iOS 10

Beta 5 av iOS 10 på video

Du kan se på hva som er nytt i iOS 10 beta 5 i følgende video:

Hva synes du om den nye beta-versjonen av iOS 10? Har du funnet noen interessante nyheter? Se deg i kommentarene!