contadores Skip to content

Apple slipper tredje offentlige beta for iOS 9.3.2 og OS X 10.11.5

Bare en uke etter at den andre betaen av iOS 9.3.2 ble gjort tilgjengelig for utviklere, Apple har overrasket med å gi ut den tredje offentlige betaen av iOS 9.3.2 og OS X 10.11.5. Begge blir snart de neste oppdateringene av de to Apple-operativsystemene og vil ha med seg noen nyheter.

For øyeblikket ser det ut til at iOS 9.3.2 ikke vil ha gode nyheter, siden den hovedsakelig vil fokusere på å rette opp noen feil som er til stede i forrige versjon. Også, Takket være den offentlige versjonen får de mer tilbakemelding, og det er mulig å lettere oppdage disse små problemene for å rette dem. og polere alle detaljene før utgivelsen av den endelige versjonen av iOS 9.3.2.

Den tredje offentlige betaen av iOS 9.3.2 og OS X 10.11.5 nå tilgjengelig.

På den andre siden, Apple ga ut de første prøveversjonene av OS X 10.11.5 for utviklere for tre uker siden, med fokus på å rette feil og inkludert sporadisk forbedring. Her forteller vi deg noen andre detaljer om begge oppdateringene.

Nye versjoner av iOS og OS X fokuserer på feilrettinger

iOS 9.3 hadde med seg en serie feil som de litt etter litt har løst, for eksempel den som er relatert til Safari-koblinger. Nå har Apple gjort tilgjengelig for vanlige brukere som er en del av programmet testere den tredje offentlige betaen til iOS 9.3.2, for at du skal prøve den ut ikke glem at det er en prøveversjon og kan ha noen andre feil.

Den tredje offentlige betaen av iOS 9.3.2 og OS X 10.11.5 nå tilgjengelig.

iOS 9.3.2 bringer ikke med seg viktige nyheter, siden som vi tidligere har sagt, fokuserer hovedsakelig på korreksjon av feil i forrige versjon. På den annen side har selskapet også gitt ut den tredje offentlige betaen av OS X 10.11.5, en annen versjon som heller ikke har noen relevante nyheter utover korreksjon av forskjellige feil.

Ser tempoet Apple følger, sikkert at du ikke trenger å vente lenge for å glede deg over den endelige versjonen av iOS 9.3.2 og OS X 10.11.5 på kompatible datamaskiner, iPhone, iPad, iPod Touch og Mac.

Spor | 9to5Mac