contadores Skip to content

Apple slipper watchOS 2.2 Beta 6 for utviklere

Apple har overrasket alle, som det pleier å gjøre, og har nettopp gitt ut watchOS 2.2 Beta 6 for utviklere. Denne nye oppdateringen kommer bare noen dager etter at Cupertino lanserte den forrige betaen av denne nye versjonen av Watch-operativsystemet.

Den sjette betaen av watchOS 2.2 er tilgjengelig for nedlasting fra utviklerens ressurssenter og kommer med noen forbedringer som vi vil diskutere nedenfor. Det skal bemerkes og huskes at dette nye kornet i operativsystemet for Apples smartklokke KUN TILGJENGELIG FOR UTVIKLERE.

watch-os-2-2-beta-6

I tillegg til å være en utvikler, hvis vi ønsker å laste ned denne nye betaen fra Watch-appen på iPhone via OTA, må vi ha den oppdatert til iOS 9.3. Hvis du er interessert i å vite hva som er nytt i den nye betaen av watchOS 2.2, forteller vi deg nedenfor.

Hva er nytt i watchOS 2.2 Beta 6

Dette er nyhetene som for øyeblikket er blitt observert i den siste betaen av WatchOS 2.2:

  • Den første nyheten som vi kan finne i denne oppdateringen er den nå vil det være mulig å ha synkronisert flere Watch på samme iPhone, så lenge noen krav er oppfylt. Og er at hver Apple smartklokke må ha installert watchOS 2.2 og iPhone som vi ønsker å synkronisere disse enhetene må oppdateres til iOS 9.3.

watch-os-2-2-beta-6-2

  • Den originale kart-applikasjonen ser ut til å ha fått en viss forbedring også, og nå kan vi finne noen ekstra funksjoner som ikke var der før. Og det er på den ene siden at vi kan se det nye knapper for å få tilgang på en mer direkte måte til de adressene som vi har konfigurert som standard. I tillegg er en ny funksjon inkludert som viser oss de stedene som kan være av interesse for oss og er i nærheten av vår nåværende beliggenhet, som sykehus, restauranter, apotek, etc.

Det ser ut til at Apples systemutviklere jobber overtid for å oppdatere operativsystemene iPhone og Apple Watch så raskt som mulig for den kommende WWDC, som antagelig finner sted den 21. i mars. Det kan være at intensjonen til de fra Cupertino, som de påpeker fra 9TO5Mac, er å ha den nye iOS 9.3 og watchOS 2.2 klar for ankomst til iPhone SE. Hva tror du? Tror du at vi vil se den endelige versjonen av de nye operativsystemene i neste Apple Keynote?