Apple slutter å signere iOS 10.2.1 og iOS 10.3 og unngår nedgradering fra APFS

  iOS 10.2.1 og iOS 10.3

Apple har nylig offisielt utgitt iOS versjon 10.3.1 for å rette opp et alvorlig problem med eksisterende Wi-Fi-tilkobling på iPhone, iPad og iPod Touch. Litt senere introduserte det bitne epleselskapet den andre betaen av iOS 10.3.2 og nå … Apple har sluttet å signere iOS 10.2.1 og iOS 10.3.

Så på denne måten brukerne som leter etter muligheten for å lage en nedgradere (gå tilbake til en tidligere versjon) fra iOS 10.3 eller fra iOS 10.3.1 vil de ikke lenger kunne gjøre det.

  iOS 10.2.1 og iOS 10.3

For hva det ser ut til å være, ønsker Apple at brukerne skal holde seg på iOS 10.3 og senere med det nye APFS-filhåndteringssystemet. Eller kanskje er det andre skjulte intensjoner …? La oss huske det nylig iCloud-sikkerhet ble kompromittert for et mulig hackerangrep, og kanskje har selskapet forsterket det i denne siste versjonen, hvem vet.

Det nye filhåndteringssystemet er her for å bli

Da den ble offisielt lansert iOS 10.3Apple introduserte sitt nye filhåndteringssystem i oppdateringen, ofte kjent som APFS.

Når brukere av iOS 10.2.1 De oppgraderte til iOS 10.3, transformerte det gamle HFS + -filhåndteringssystemet til det nye APFS. Det nye systemet vil bli det eneste standardsystemet for alle Apple-produkter innen utgangen av 2017..

iOS 10

APFS tilbyr en rekke fordeler i forhold til det eldre, over 30 år gamle filhåndteringssystemet det erstatter.

Interessant nok visste utviklerne som testet iOS 10.3 beta allerede det vil være umulig å nedgradere til en tidligere versjon på grunn av AFPS.

  iOS 10.2.1 og iOS 10.3

Apples beslutning om å slutte å signere en iOS-versjon er ikke utenom det vanlige. Det bitte eplebedriften gjør dette vanligvis etter utgivelsen av en ny oppdatering.

Uansett, som de veldig godt påpeker fra 9to5mac, med det store antallet fikser og stabilitetsforbedringer som iOS 10.3.1 tilbyr, nedgradering til en tidligere versjon vil ikke anbefales.