De 10 triksene du b√łr l√¶re av iOS 11

Apple slutter å signere iOS 10.3.3, det er ingen vei tilbake

Det er offisielt Apple har sluttet å signere iOS 10.3.3 bare to uker etter den offisielle lanseringen av iOS 11 for iPhone, iPad og iPod touch.

Dette betyr at brukere, når de installerer senere versjoner, ikke lenger vil kunne nedgradere for å gå tilbake til en tidligere versjon.

Apple presenterte iOS 11 med nyheter, funksjoner og fordeler like interessante som plattformen ARKitforbedringer i Siri, a Kontroll senter tilpasses, a Notifikasjons senter sl√•tt sammen med l√•seskjermen, a Brygge redesignet og funksjon Dra og slipp. Noen av disse funksjonene gj√łr at iPadopplevelsen blir mer lik den for en PC enn den for et nettbrett.

Tenk n√łye f√łr du installerer iOS 11

I motsetning til tidligere oppdateringer, har Apple latt iOS 11-oppdateringen være i to uker. Som et resultat av en serie feil og funksjonsfeil, eplebitt selskapet har måttet sende inn flere oppdateringer (iOS 11.0.1 og iOS 11.0.2) kort tid etter den offisielle utgivelsen av den nyeste versjonen av operativsystemet iPhone, iPad og iPod touch.

Den siste oppdateringen, iOS 11.0.2, inneholdt l√łsningen p√• et alvorlig og ubehagelig problem p√• samtaler fra iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Brukere rapporterte at veldig rare lyder ble h√łrt under dem. Oppdateringen rettet ogs√• opp noen problemer relatert til fotovisning og kryptert e-post.

Siden Apple allerede har sluttet å signere iOS 10.3.3 og iOS 11, brukere vil bare kunne installere iOS 11.0.1 fra selskapets servere.

Videre er det interessant å merke seg at Apple allerede jobber med iOS 11.1, en stor oppdatering som vil omfatte Apple Pay mobilbetalinger i iMessage, nye emojier og forbedringer i lokasjonstjenester.

Hva synes du om iOS 11? Har du allerede installert denne versjonen på din iPhone eller iPad?

Kilde | Apple Insider