contadores Skip to content

Apple slutter å signere iOS 12.2 etter utgivelsen av iOS 12.3

Sikkerhetsoppdateringer lar oss beholde enheten vår med de nyeste feilrettelsene og forhindre at sårbarheter som vises over tid blir utnyttet. Hvis vi også legger til noen nyheter av en viss betydning, har vi en mindre oppdatering av de mest interessante. I dette tilfellet er iOS 12.3 en del av sistnevnte gruppe, og har ansvar for ta med noen av tjenestene som ble presentert i mars.

På det siste Apple-arrangementet presenterte selskapet sine nyeste serviceinnovasjoner, som inkludert Apple News +, Apple Card, Apple TV-kanaler og Apple TV +. I tillegg, for å bringe disse to siste tjenestene til plattformene sine, ble det vist en ny versjon av Apple TV-appen, som inkluderer en ny design og forbedrer kompatibiliteten med TV-apparater og enheter fra andre merker. Denne nye appen har vært den store nyheten i iOS 12.3-oppdateringen.

13. mai ble denne nye oppdateringen offisielt utgitt, og det er derfor ikke lenger fornuftig å fortsette å la brukerne gjenopprette enhetene sine til iOS 12.2. Dermed selskapet har allerede sluttet å signere versjon 12.2 I følge MacRumors hindrer brukerne i å gå tilbake til denne versjonen på enheter som allerede er oppdatert til den nye versjonen. Dette trekket er vanlig for å oppfordre forbrukere til å oppgradere til den nyeste programvareversjonen.

Det kan interessere deg | Hastighetstest: iOS 12.2 vs iOS 12.3

Som alltid, fra iPadizate anbefaler vi å holde enheten din oppdatert så langt det er mulig. Som vi nevnte i begynnelsen, handler det ikke bare om tilgang til de nyeste funksjonene, men også forhindrer at enheten vår blir et sårbart mål på grunn av sikkerhetshullene som er oppdaget. Vi vet at de ikke alltid kan opprettholde ytelsen til systemet, men det kompenserer ikke for å miste sikkerheten.