Apple søker utviklere etter en mobil betalingsplattform

Apple kan tenke på en betalingsplattform fra mobile enheter

Som du vet, holder Cupertino-selskapet sine fremtidige prosjekter og produkter i absolutt hemmelighold (selv om vi i år har sett flere lekkasjer enn noen gang), men det er noen bevegelser i selskapet som kan gi oss visse ledetråder for hvor fremtiden til selskapet er på vei. Cupertino selskap.

En måte å intuitere Apples fremtidsplaner på er gjennom de forskjellige selskapskjøpene de gjør, og en annen er gjennom de forskjellige jobbtilbudene den legger ut på nettet. Selv om det er sant at disse to alternativene gir oss visse ledetråder, er det også sant at vi må “ta dem med pinsett.”

Apple søker etter ingeniører for betalingsprogramvare

Som tittelen sier, har eplefirmaet publisert et jobbtilbud der Ser du etter en betalingsprogramvareingeniør enn “Hjelp med å bygge en ny generasjons betalingsplattform”. Apple sier at betalingssystemet vil bestå av integrasjon av betalingsenheter, slik at “De vil presse grensene i nye markeder for Apple Retail Store”.

eple-forsinkende-betaling-iPhone3

Apple er interessert i personer som er eksperter innen e-handel, bank, detaljhandel og kortindustrien, så vel som betalingsteknologier som Chip & Pin, bankmeldinger, landsspesifikke teknologier som EFTPOS (Australia) og Interac (fra Canada) og testløsningene som brukes av Visa, Mastercard og andre, inkludert ADVT, M-TIP eller AEIPS.

Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men i Apple Store bruker de allerede et betalingssystem koblet til en iOS-enhet. Dette er et tilpasset iPod touch-etui som bruker en kombinasjon av tredjeparts maskinvare og programvare for å behandle betalinger i butikkene dine. En annen tilnærming til en betalingsplattform kan sies å være Apple Store-applikasjonen for iOS, som vi kan kjøpe produkter for samling i butikken eller skanne tilbehør for raskt å skaffe dem i selskapets butikker.

ipad-eple-time-betaling

Selv om vi allerede vet at når de kommenterer 9to5mac, støtter ikke selskapet NFC-teknologi, men har store planer for Bluetooth 4.0-teknologi og iBeacon. Faktisk installerer selskapet allerede i noen butikker salgsfremmende paneler som bruker denne teknologien for å gi informasjon til kunder som går rundt i butikken.

Så det virker logisk at iBeacon-teknologi vil spille en viktig rolle i den fremtidige betalingsplattformen som Apple ser ut til å forberede. Vil han kunne stå opp mot NFC? Vi må vente med å vite det …