contadores Skip to content

Apple Stop Signering av iOS 7.1.2 på enheter som er kompatible med iOS 8

Apple slutter digitalt å signere iOS 7.1.2 for alle enheter som er kompatible med iOS 8

Etter distribusjonen av to engangsoppdateringer for iOS 8 de siste dagene, Apple sluttet å signere iOS 7.1.2 firmware på fredagMed andre ord, brukere som migrerte til det nye mobile operativsystemet, har ikke lenger muligheten til å installere den gamle programvaren på nytt. Selv om du er en av de brukerne som vil gå tilbake til den første versjonen av iOS 8, du kan følge vår guide for å gjøre det.

Apples beslutning om å stoppe digital signering av iOS 7 firmware er en del av pnaturlig progresjon mot en mye bredere distribusjon av den nyeste og nylig utgitte iOS 8, som kan brukes fra iPhone 4S og nyere, iPad 2 og nyere, og begge iPad Mini-modellene. Endringen ble gjort kjent for utvikleren Steven Troughton-Smith via Twitter tidligere i dag, og ble senere bekreftet av forskjellige kilder, inkludert populære tredjepartsdatabaser som inneholder iOS-firmware og IPSW-filer for nedlasting.

Med Apples beslutning om ikke å signere digital 7 firmware på nytt, brukere som tidligere har oppgradert til den nyeste versjonen av iOS 8, kan ikke lenger gå tilbake til det forrige operativsystemet offisielt. Selv om det som nevnt ovenfor, eiere av ikke-støttede enheter som iPhone 4 og den originale iPad fremdeles har tilgang til fastvaren og vil kunne installere den når som helst.

Apple-signatur-ios-7-1-2

Apple søker å komme videre

Den siste versjonen av iOS 7 ble utgitt av Apple i løpet av den siste måneden av juni Med 7.1.2 kommer jeg for å ta med noen rettelser for problemer som finnes i Mail-app, iBeacon og strekkodeskannertilbehør.

Apple ga ut den nyeste versjonen av operativsystemet iOS 8 for allmennheten den siste uken, som vi alle kan stole på et stort antall nye funksjoner for iPhone og iPad. Disse nye funksjonene inkluderer utvidbarhetsapplikasjoner, den nye kontinuitetsfunksjonen, nye meldingsalternativer og mange flere nye alternativer. Lanseringen av det nye mobile operativsystemet kom også med en feil i HealthKit-verktøyet, men Apple ser allerede ut til å ha jobbet med en løsning for det.

Apple-signatur-ios-7-1-2-2

Selskapet lovet en oppdatering for å fikse problemet og lanserte senere versjon 8.0.1 som kom til å rette opp visse problemer som var til stede i den første versjonen av systemet. Men med denne versjonen nådde de iPhone 6 og iPhone 6 Plus noen Problemer som påvirker mobil tilkobling og bruk av Touch ID fingeravtrykssensor for mange brukere. Som påpekt av AppleInsider, er det av denne grunn at de fra Cupertino hastet med å lansere en ny oppdatering som når versjon 8.0.2, og som ser ut til å fikse de nevnte problemene, selv om noen iPhone 6-brukere i Australia rapporterer de fortsatt problemer med mobilnett

Det som virker klart er at Apple ønsker å gå foran, og at det ikke lenger signerer iOS 7-versjonen digitalt, er et godt bevis på dette.