Apple Store-salget faller mens du venter på nye produkter

Forbrukerne forventer nye produkter, og det betyr en nedgang i salget i Apple Store

Tørken av nye Apple-produkter begynner allerede å bli lagt merke til selv i de offisielle butikkene til selskapet. Som de siste resultatene fra detaljhandelskjeden viser, Apple Store-salget begynner å synke på grunn av mangel på nye produkter, som er hovedpåstanden for å tiltrekke kunder til å komme inn og tulle med dem ved de mange bordene i Apple Store.

Som vi ser i en rapport laget av analytiker Charlie Wolf, analyserte den samme Apple Store solgte 5% mindre i mars enn i desember. Wolf avslørte denne informasjonen mandag i et møte med selskapets investorer, så vi ser for oss at de ikke ville være veldig fornøyd med utnevnelsen.

For analytikeren ligger hovedproblemet i mangelen på nye produkter som, som vi nevnte i begynnelsen, er de som fører forbrukere til Apple Store. En annen sak noe annerledes enn resten av selskapets produkter finnes på iPhone, som kan kjøpes på hundrevis av telefonoperatørbedrifter, grunnen til at trafikken til Apple Store er redusert.

salg-eple-butikken

Imidlertid mener Wolf at å måle salget av samme Apple Store ikke er en viktig indikator for å vurdere deres suksess. I stedet tror han at det som virkelig er viktig butikkers mulighet til å tiltrekke seg nye forbrukere og at disse sendes ved siden av Apple.

Det anslås at halvparten av Mac-ene som selges i Apple Store, er til brukere som bruker Windows

Til tross for denne nedgangen i salget, fortsetter Apple Store å ha veldig god helse. Som gjenspeiles i rapporten, lager Apple de opprettholder praktisk talt samme prosentandel når det gjelder den totale inntekten som det genererer til Apple. Som Wolf sier: “Dette fremhever vitaliteten i Apple Store når det gjelder å skape en opplevelse som vi mener er overlegen i forhold til enhver annen butikkjede.

buy-mac-eple-butikken

Som reflektert i AppleInsider, er Wolf også optimistisk med hensyn til innlemmelsen av Angela Ahrendts som sjef for Apple-butikker som vil bidra til å få fart på veksten i KinaSelv om han er skeptisk til muligheten for at inkorporering av dette kan bety vekst på globalt nivå.