Apple Stores over hele verden bruker allerede den røde logoen til World AIDS Day

Apple Store RED-logo

I løpet av denne uken forbereder Apple-butikkene seg ikke bare til å motta sin spesielle shoppingdag på Black Friday, men de blir også innstilt på feiringen av noe mye viktigere enn noe julekjøp. 1. desember feires Verdens AIDS-dag, og som vanlig med Apple, selskapet vil intensivere arbeidet med å utdanne brukere. Og det mest synlige eksemplet på dette vil være Apple Store.

Som hvert år på disse datoene, farger Apple butikker over hele verden sin karakteristiske logo rød til støtte for denne viktige saken. Og vi må huske at AIDS, forårsaket av humant immunsviktvirus eller HIV, er en sykdom hvis konsekvenser fortsette å anta dødsfallene til hundretusener av mennesker hvert år. Og selv om det påvirker både utviklede land og utviklingsland, er de sistnevnte de som bærer hovedrommet.

Apple samarbeider med den ideelle organisasjonen (RED) med store økonomiske donasjoner i forskjellige programmer for å fortsette arbeidet med utryddelse av HIV og AIDS i de mest berørte regionene i Afrika. Og til neste 2. desember, med hvert kjøp med Apple Pay i Apple Store, apple.com eller i Apple Store-appen, vil en dollar bli donert til (RED), opp til totalt en million dollar som vil bli lagt til mer enn 220 millioner allerede samlet inn.

Apple-produkt (RØD)

Det kan interessere deg | Tim Cook snakker om mangfold i nytt intervju

Igjen er det spesielt viktig at vi husker at AIDS og HIV eksisterer, de er ikke en del av fortiden i noen del av verden, og i disse dager er det laget for at vi tar det enda mer i betraktning. Med Apple, så vel som med resten av deltakerne i initiativet (RED) og andre lignende initiativer, vi har muligheten til å bidra til utrydding, og tenker også på de som ikke har så mange ressurser ved fingertuppene.