contadores Skip to content

Apple styrker iOS 8-sikkerhet og lukker kontroversielle bakdører

Apple har laget iOS 8 til verdens tryggeste operativsystem

Apple introduserte for noen måneder siden det nye operativsystemet for iPhone, iPad og iPod Touch: Den nye iOS 8. Denne nye versjonen av programvare bringer mange nye funksjoner internt, mens selskapet har valgt å opprettholde samme design som iOS 7, som forventet etter den store minimalistiske revolusjonen som ble utført i fjor.

Et av aspektene han mest har ønsket å forsterke i iOS 8 har vært sikkerhet, fordi som vi nylig har fått vite at Cupertino-selskapet ville ha stengt alle “bakdørene” som fantes i iOS 7. Som du vet, ble det for noen måneder siden spekulert i at Apple kunne ha bakdører for noen regjeringsorganisasjoner på alle sine iOS-enheter, uten embargo, selskapet benektet det flatt.

Så med ankomsten av iOS 8 Golden Master, har en kjent iOS-forsker Jonathan Zdziarski, som nylig kunngjorde at Facebook Messenger kunne spore alt brukerne gjør, sørget for at Apple har strammet iOS-sikkerheten og stengt alle “bakdører”, så vel som forskjellige trådløse sårbarheter er løst eksisterende i gammel versjon av det mobile operativsystemet til Cupertino-selskapet.

apple-seguridad-ios-8-close-backdoors-3

Apple har forbedret trådløs sikkerhet og fjernet bakdørene i iOS 8

Det ser ut til at de trådløse sikkerhetsfeilene er løst av Apple med den nye iOS 8“Har forsikret den kjente forskeren. “I tillegg tyder alt på at Cupertino-selskapet har eliminert bakdørene som eksisterte i tidligere versjoner av operativsystemet … Jeg vil benytte anledningen til å takke Atrezzo og Apple for å håndtere et så komplekst og subtilt sikkerhetsproblem.Zdziarski var ferdig med å si.

Så alt tyder på at den nye iOS 8, som vi husker kommer neste onsdag 17. september til publikum For alle kompatible enheter (iPhone 4s og videre, iPad 3 og videre og iPod Touch 5. generasjon) vil den være mye sikrere enn tidligere versjoner av iOS. På denne måten har Apple ønsket å bosette seg en gang for alle de kontroversielle studiene som sørget for at selskapet brukte bakdører for å lette tilgangen til regjeringsorganisasjoner.

Som vi har kunnet lese i iMore, bør denne nyheten ikke overraske oss fordi Det har alltid vært kjent at Apple legger stor vekt på sikkerheten til enhetene og personvernet til alle sine kunder og brukere., grunn til at det kontinuerlig jobber med å forbedre enda mer, om mulig, sikkerheten.

eple sikkerhets-ios-8-stenger-bakdører-2

Hva tenker du om den nye sikkerheten til iOS 8? Har du alt klart for lanseringen? Nei ?, Oppdag her hvordan du forbereder enheten din på ankomsten av iOS 8.