contadores Skip to content

Apple tester allerede enheter med iOS 13

De første enhetene med iOS 13 begynner å vises på nettet. Det er sant, det iOS 12 har bare vært med i fire måneder, og det har gått noen få uker, men neste oppdatering vises allerede og det gir mye mening.

iOS 13 kalles for å være en liten revolusjon. Med iOS 12 kom en forbedring av ytelsen og stabiliteten, men ingen større endringer kom. I år tyder alt på det dette vil endre seg med iOS 13, og vi vil se nyheter som bør overraske oss.

Det kan interessere deg | IOS 13-ønskeliste: De 6 tingene vi ber Apple

iOS 13 vises allerede

Statistikken over besøk som nettsteder som iPadizate har tillatt oss vite fra hvilke enheter våre brukere bla gjennom. Vi har ikke hatt den flaks for øyeblikket, men MacRumors har publisert at noen enheter som kjører iOS 13 allerede har besøkt dem.

Vi skulle ikke høre fra denne oppdateringen på noen måneder, men det er normalt at Apple allerede tester nyheter av den neste store iPhone- og iPad-oppdateringen.

Først presentasjonen av iOS 13 er satt til juni måned der tradisjonelt holdes Apple Developer Conference. I den vil gutta fra Cupertino fremme programvarenyheter for i år, som kommer på enheter etter sommeren.

Når det gjelder nyhetene, har det ikke blitt lekket noen informasjon om iOS 13. Det spekuleres i at det vil være en versjon som forbedrer mulighetene til iPad og vil forvandle seg til et mer profesjonelt verktøy.

Det har også gått rykter om a redesign av iOS-startskjermen og grensesnittet, noe som antas å komme med iOS 12, men som til slutt ble forsinket. Det er utvilsomt en av årets viktigste avtaler for Apple-brukere, men vi har fortsatt flere måneder på å vite mer om iOS 13.

Spor | MacRumors