Apple til Google: “ZAS! I hele munnen ”

Apple til Google: “ZAS! I hele munnen ”

Som dere alle vet, bekreftet Apple mandag i Keynote of the WWDC2012 enn i iOS 6 Jeg ville slutte å bruke Google maps for å begynne å bruke mitt eget system, noe som sikkert er et stort slag for internettgiganten. Se hei Google Maps …

Det vet alle Steve Jobs hadde ingen anerkjennelse for Google og det ser ut til at denne mentaliteten fortsetter å herske i de av Cupertino. Vil iOS 6 være det første store skrittet for å avlogge Apple-lag?

Hvis du fulgte Keynote eller har sett videoen av den, startet det med en video der Siri gjorde narr av navnene på de forskjellige versjonene av Android og sa at han hadde laget dem “Ben & Jerry”(For referanse til is som alle de nye versjonene av Google-operativsystemet har). I tillegg var det også tid til Sammenlign Samsungs nye telefon med kjøleskap. Hvis du ikke har sett den, legger vi igjen en video med den første delen av Keynote:

Som om ikke dette var nok, da iOS-sjefen kom ut, Scott Forstall, brukte et lysbilde som viser høy fragmentering av Android sammenlignet med bruken av iOS og hvordan 80% av brukerne bruker iOS5.

Andy Rubin, Android-sjef, publiserte en tweet for et par dager siden som sa at Google fikk 900 000 daglige enhetsaktiveringer, men sannheten er at utenfra ser det ut til at Google har mistet kontrollen over Android.

Fra 27. til 29. juni holdes Google I / O der det vil være interessant å se hvordan de rettferdiggjør hvorfor iOS er fortsatt den første plattformen du velger for de aller fleste apputviklere.

Apple har samarbeidet med 15 forskjellige kartleverandører, til og med å bruke Microsoft Bing Maps-data, som kan ha stor innvirkning for Google, og ikke bare på grunn av at INGEN bruk av kartene deres, men fordi det kan utløse tap av bruk av andre tjenester.

Epleselskapet, for nå, har ikke sin egen søkemotor, så han har alltid prøvd å bagatellisere mobilsøk til fordel for å bruke native applikasjoner. Med inkluderingen av kart i iOS 6, tar Apple vei inn i den lokale søkevirksomheten, en veldig viktig virksomhet for Google.

På den annen side betyr implementeringen av Banners in Safari at hver gang du besøker et nettsted som har en applikasjon, antyder det at du bruker applikasjonen i stedet for nettleseren, og dermed unngå nettsteder lastet med Google-annonser.

Flere bevis på skilsmissen mellom Apple og Google?

I iOS 6 har full integrasjon i systemet med Facebook blitt kunngjort for å fullføre den vi har for øyeblikket med iOS 5 og Twitter. Men hva med Google+? Det er jo et flott sosialt nettverk, ikke sant?

En annen av de presenterte nyhetene som får oss til å tro at Apple ønsker å ignorere Google fullstendig i fremtiden, er den nye applikasjonen Passbook, som du kan organisere alle kuponger, kredittkort, boardingkort, tilbud og mye mer på ett sted.

OK, det er ikke en elektronisk lommebok, men den baner vei for en mulig fremtidig implementering for å konkurrere med NFC-systemet. For øyeblikket har ikke NFC mye mottak, det implementeres bare i USA og i noen tilknyttede butikker, men det kan være en god forretning i fremtiden.

Vi skal ikke glemme verken Apples stemmeassistent, Siri. Flere nye Siri-funksjoner ble kunngjort på Keynote som vil være tilknyttet tjenesten. Yelp å kunne gi oss restaurantanbefalinger, gjøre reservasjoner hos dem og en lang osv. som igjen vil gjøre at vi ikke trenger å gå gjennom søkemotoren.

Vi vet allerede at Apple har en tendens til å kontrollere teknologi i for stor grad, et behov som fører dem til å lage produkter med maksimal integrasjon, så med eller uten Google er det tydelig at Apple ønsket å komme inn i kartens verden, og det har gjort det.

På den andre siden, Googles foray med Android-systemet sitt inn i den mobile verdenen har sluppet løs Apple for å få fart på planene for å prøve å forbli hvem “klipp torsken. Imidlertid må vi erkjenne at denne konkurransen gjør at begge gigantene må være kontinuerlig nyskapende, noe vi, teknologibesøkende, elsker.

Vi vil gjerne høre dine meninger, tror du virkelig at Apples mål er “drepe“Til Google? Fortell oss i kommentarene.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadBlog