Apple trekker ut AppGratis, iPad Mini-merke, iWallet, Android-fragmentering og andre nyheter

Nok en dag som går og nok en dag som nyhetene rundt om i verden Apple ikke har gitt uendelig mange interessante nyheter. Kanskje den mest omtalte dagen om dagen har vært Apples tilbaketrekning av AppGratis fra App Store. Applikasjonen som promoterte applikasjoner fra Apple-butikken har forsvunnet sporløst, og for øyeblikket er det overhodet ingen forklaring fra dets ledere eller Apple.

Dette har selvfølgelig ikke vært alt, og dagens nyheter gir oss andre veldig interessante nyheter.

Betydningen av iPad i London-bedrifter

Det er ingen hemmelighet å si at iPad har trengt gjennom på en ganske viktig måte mellom selskapene. Apples nettbrett har klart å snike seg inn i et marked der mange andre prøvde før uten mye hell. I stedet har iPad lyktes og flere og flere selskaper over hele verden der enheten brukes.

London Evening Standard har publisert en interessant artikkel der de beskriver noen av forretningsbrukene til iPad i London. Vil du oppdage i hvilke sektorer den har større suksess?

Betydningen av iPad i London-bedrifter

Android og dets fragmenteringsproblem vs. iOS

Et av problemene med å lansere et operativsystem som er kompatibelt med enheter fra forskjellige produsenter, er at det er det siste som må tilpasse det til å fungere ordentlig. Dette er hva som skjer med Android, og på grunn av dette er fragmenteringsnivået enormt.

Når det gjelder iOS har 92% av aktive og kompatible enheter allerede den siste versjonen av operativsystemet, mens bare Android 33,5% av enhetene har den nyeste versjonen installert når det gjelder Android.

Android og dets fragmenteringsproblem vs. iOS

I følge et nytt patent er iWallet Service i nærheten

Presentasjonen av Passbook sammen med iOS 6 reiste utallige rykter. Noen påpekte direkte at Apple kunne forberede seg på å tilby mobile betalinger med denne applikasjonen. Nå, takket være publiseringen av et nytt patent, er ryktene tilbake om denne saken.

Det er ingen tvil om at det ville være veldig behagelig å kunne utføre betalinger med iPhone enkelt i enhver etablering, selv om dette foreløpig ikke er noe mer enn et rykte. Vil Apple virkelig forberede sin “iWallet”?

I følge et nytt patent er iWallet Service nær

Apple kunne skaffet merkevaren “iPad Mini” til tross for alt

For noen dager siden fikk vi vite at Apple kunne ha problemer med å bruke merkevaren iPad Mini i USA. Nå ser det ut til at saken begynner å roe seg og alt tyder på at Apple endelig ikke vil ha noe problem med å få registreringen av merkevaren.

Apple kunne skaffet merkevaren “iPad Mini” til tross for alt

24 millioner kommentarer på App Store

En ny rapport om det europeiske markedet for penetrasjon av applikasjoner gjenspeiler noen interessante data om App Store, ettersom den allerede har 24 millioner publiserte meninger. Eller at applikasjonen med høyest antall kommentarer er Cut the Rope med imponerende 96 897 meninger.

24 millioner kommentarer på App Store

Google kan prøve å kjøpe WhatsApp

WhatsApp har blitt på sin egen fortjeneste en viktig applikasjon i de fleste smarttelefoner. Takket være dette er det i mange store selskapers severdigheter, og nå har ryktet kommet til at Google kan være interessert i å kjøpe tjenesten. Det er snakk om at Mountain View-selskapet kan være villig til å betale opptil 1 milliard dollar for tjenesten. Er dette sant?

Google kan prøve å kjøpe WhatsApp

Apple fjerner App-appen gratis fra App Store

Vi avanserte det til begynnelsen av innlegget, og insisterer igjen. Apple har bestemt seg for å trekke AppGratis-applikasjonen fra App Store. De ansvarlige for AppGratis har foreløpig ikke kommunisert årsaken, selv om vi ikke er i tvil om at Apple vil ha sendt dem noen grunn til tilbaketrekning.

Vi vet ikke hva som vil skje med applikasjonen og tjenesten de har tilbudt til nå. I morges sendte de sitt vanlige nyhetsbrev til sine e-postabonnenter som om ingenting hadde skjedd. Vil dette bety det de planlegger å gjøre?

Apple fjerner App-appen gratis fra App Store

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!