Apple trener sine ansatte for å svare på enhver tvil om iOS 7

Apple trener sine AppleCare-ansatte i bruken av iOS 7 og iTunes Radio

Den antatte lanseringen av iOS 7 er rett rundt hjørnet. Apple kunngjorde det ville være tilgjengelig i løpet av høsten Og hvis ryktene er sanne, er det veldig sannsynlig at utgivelsen av den endelige versjonen vil finne sted i løpet av andre eller tredje uke av september.

ios7-1

Med mengden endringer som det nye operativsystemet inneholder Det forventes at mange brukere føler seg litt feilplasserte etter oppdateringen. På funksjonsnivå vil operativsystemet fortsette å fungere praktisk talt på samme måte, men grafisk sett er endringene veldig viktige.

Apple vet at disse endringene vil gjøre at mange mennesker er i tvil og blir sittende fast i bruken av operativsystemet, så selskapet jobber for trene alt ditt støttepersonell i bruken av den nye versjonen av operativsystemet.

Treningen vil vare til andre uke i september. Er det på tide med lanseringen av iOS 7?

Tilsynelatende har Apple begynt å trene for alle sine AppleCare-ansatte. I denne opplæringen må bedriftsansatte lære å bruke operativsystemet i dybden og med spesiell interesse for funksjoner som: Activation Lock-funksjonen til Find My iPhone, de nye bildedelingsalternativene i iCloud, den nye Camera-applikasjonen, Safari Mobil, kontrollsenter og selvfølgelig fildelingstjenesten AirDrop.

teknisk støtte

Ansatte blir også opplært i bruk og funksjoner på iTunes Radio. Det ser ut til at støtteteknikerne vil ha en manus på indikasjonene som de må gi til klientene spør om å hoppe over sanger eller annonsere i tjenesten. I henhold til denne håndboken vil en bruker kunne hoppe over opptil 6 sanger hver time på hver stasjon, og det vil være omtrent 200 forskjellige stasjoner å velge mellom (hver stasjon er en slags radio, med musikk av en viss stil).

I Padgadget kommenterer de at denne opplæringen bør fullføres i løpet av den andre uken i september, datoen da Apple forventes å lansere det nye operativsystemet, slik at disse dataene også kan behandles som en ny bekreftelse på omtrentlig lanseringsdato for operativsystemet.

Kommer iOS 7 frem 10. september (påstått presentasjon av den nye generasjonen av iPhone)? Vil det ta noen dager til? Vi vet ikke, Apple har tidligere sluppet operativsystemet samme dag som hovednotatet, og ved andre anledninger har det ventet noen dager etter presentasjonen.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du følge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate