contadores Skip to content

Apple trenger mer iPad og har bedt LG lage flere skjermer

ipad pro 2020

Selv om utidige tider er fremme for salg av smarttelefoner på grunn av COVID-19-pandemien, vil dette ikke være tilfelle for Apple iPad.

Tilsynelatende, etterspørselen etter Apple tabletter har økt i Asia siden markedet trenger enheter som hjelper til med å forbedre fjernundervisning og telekommunikasjon.

Som rapportert av Business Korea, Apple har bedt om bestillinger på LCD-paneler fra LG for produksjon av nye iPad-er.

Det kan interessere deg | Apple skaffer seg en kunstig intelligensstart for å forbedre Siri

Nettbrettmarkedet vil fortsette å stå takket være iPad

Apple trenger å øke produksjonsnivået på sine iPad-nettbrett for å dekke den økende etterspørselen i Asia. Av den grunn har selskapet med bitt eple-logoen bedt LG om LCD-paneler. IPad-produksjonen vil nå sitt høydepunkt rundt juni.

Tidligere hadde firmaet redusert produksjonen i andre kvartal av 2020-perioden på grunn av fallet i markedssektoren på grunn av koronavirus.

“Apple har begynt å be om flere ordrer ettersom etterspørselen etter iPad har vokst i Asia på grunn av utvidelsen av fjernundervisning og telekommunikasjon, et område som har hatt suksess med å takle COVID-19.”

Som kildene nevner, er disse forespørslene ganske uvanlige. Faktisk produksjonsbedrifter og leverandører mottar vanligvis bestillinger tre måneder i forveien å begynne å lagre materialer og rekvisita. Denne nyheten gjør ikke annet enn å bekrefte at etterspørselen etter iPad-nettbrett har økt plutselig og betraktelig.

Ryktene tyder på at de fra LG har akseptert Apples forespørsel, for ikke å miste en verdifull inntektskilde for sine rivaler BOE og Skarp, som du også leverer til Apple med LCD-paneler for skjermbildene til sine forskjellige iPad-modeller.