contadores Skip to content

Apple utvider iPad-garantien for utdanningsinstitusjoner

IPad vil ha en 3-års garanti med AppleCare i utdanningsinstitusjoner

I løpet av de siste årene har vi kunnet se hvordan Apple har alltid prøvd å gjøre din iPad til stede i en verden av utdanning. Det siste året har han lagt spesiell vekt på kampanjer for å promotere iPad til lærere over hele verden for å starte et iPad-program på skoler. Nå har de tatt et nytt skritt på denne veien og tilbyr utdanningsinstitusjoner 3 års garanti med AppleCare + i stedet for de vanlige to ..

Nettstedet som har gjengjent dette har vært AppleInsider, som har kunngjort at Apple har forbedret garantibetingelsene for iPad på utdanningsområdet. I dataene som ble gitt i økonomirapporten for andre kvartal året presentert for noen uker siden, iPad overtar 95% av utdanningsmarkedet, en mer enn respektabel figur.

applecare +

Tilsynelatende fra nå av Både skoler og andre finansinstitusjoner kan glede seg over 3 år med AppleCare + For samme pris som andre brukere har vi 2 år. Apple har ikke offisielt kunngjort denne endringen, men det har vært en bruker som har hevet alarmen da han kom inn i Apple nettbutikk for utdanningsinstitusjoner, og da han betalte så han at den ble tilbudt kjøpere AppleCare + med 3 års garanti for 99 dollar. For øyeblikket ser det ut til bare å være tilgjengelig i USA.

En ny strategi for å få tilstedeværelse i utdanningsverdenen

På denne måten prøver det amerikanske selskapet å beholde at mer enn 95% av markedsandelen for utdanning og hvorfor ikke, øke den. Vi må erkjenne at iPad er et flott alternativ innen utdanningsområdet, siden den er veldig enkel å bruke og har et uendelig antall pedagogiske applikasjoner som støtter læring i klassen.

Imidlertid gjelder dette 3-års garantitilbudet med AppleCare + bare for kvalifiserte utdanningsinstitusjoner og kjøp gjort for personlig bruk vil bli utelatt, både av studenter og lærere.

ipad-ledelse-pedagogisk-endring-3

Det skal bemerkes at selskapet har lagt ned mye av sin innsats for å fremme reform innen utdanningsverdenen i USA. For å gjøre dette forpliktet han seg til USAs president å levere enheter på 100 millioner dollar på iPads, datamaskiner og andre verktøy. På denne måten hjelper de sikre at et stort antall offentlige skoler i landet har moderne teknologi å tjene som en støtte for læring.

Til slutt, fra PadGadget, kommenterer de det i mars i fjor redesignet Apple sitt styringssystem for mobile enheter for å gjøre det lettere for skolene å tilby et stort antall iPad-er blant elevene. Nå øker garantien for disse enhetene i enda et år, noe som gjør at Apple blir førstevalget som leverandør av teknologiske enheter i mange utdanningsinstitusjoner.

Tror du at dette vil favorisere at skoler velger iPad når du kjøper nettbrett til studenter?