Apple-videoer på iPad Pro er spilt inn, redigert, designet og komponert på iPad Pro

Hvem sa at iPad Pro ikke kan erstatte en datamaskin? Apple har nettopp gitt ut en video som viser prosessen med å lage videoene på iPad Pro som dukket opp forrige uke. De er alle innspilt, redigert, designet og komponert på en iPad Pro.

Videoene som Apple viste for en uke siden fortalte oss forskjellige funksjoner som vi kunne utføre med den nye iPad ProNå takket være videoen “En ny måte å gå bak kulissene” kan vi se prosessen med å lage og redigere disse små tutorials, og vi innser hvor kraftig og kapabel det nye Apple-nettbrettet er.

IPad Pro brukes til Apple-annonser

Forrige uke kunne vi se fem korte videoer som viste ytelsen til maskinvaren, integrasjon med Apple Pencil og bruk av profesjonelle iOS-applikasjoner for å utføre forskjellige oppgaver. I dag ønsket Apple å vise oss hvordan disse videoene ble spilt inn og redigert.

Som vi ser, absolutt hele opprettelses- og redigeringsprosessen gjøres fra Apple iPad Pro. Innspillingen av skuddene, komposisjonen av videoens egen musikk og fullstendig redigering, inkludert animasjonene, har blitt gjort uten et sammensatt profesjonelt team. Bare med iPad Pro og forskjellige applikasjoner.

Blant appene som vi kan se som har blitt brukt har vi LumaFusion, Core Animator og Keynote, som har blitt brukt til animasjoner og tekstene som vi ser i videoene. For bakgrunnsmusikk er Apple GarageBand-appen blitt brukt, og for innspillinger bruker Apple Procreate og Notability.

Det virker utrolig med iPad Pro kan du lage slike videoer, uten tvil resultatet er fantastisk, og få ville satse på at bare en iPad Pro ville blitt brukt til å produsere dem. Selv om vi allerede forestilte oss det etter analysen.