contadores Skip to content

Apple vil blokkere bilder som er lastet opp til App Store for å unngå svindel

Apple kunngjorde i dag på sin utviklerportal at bilder som er lagt til appbeskrivelser, vil bli låst i App Store når appen er godkjent.

Fra 9. januar blir app-skjermdumper låst på iTunes Connect når appen din er godkjent. Nye skjermbilder kan lastes opp når en oppdatering til en eksisterende applikasjon eller en ny applikasjon sendes. “

Denne lille, men viktige oppdateringen lukker en taktikk brukt av noen utviklere som besto av å laste opp skjermbilder av applikasjonene eller spillene deres for å få applikasjonen til å bli godkjent av Apple og deretter endre skjermdumpene for andre populære applikasjoner.

Med denne svindelen klarte de å lure folk til å kjøpe falske applikasjoner med bilder fra andre, mer populære spill, eller til og med spill som aldri hadde blitt portert til iOS. For eksempel har vi saken om den uoffisielle Pokemon Yellow-applikasjonen, som ble lastet opp til App Store. Applikasjonen ble filtrert gjennom Apple-filteret gjennom en serie skjermbilder av det originale Nintendo-spillet, som fikk tusenvis av mennesker til å kjøpe applikasjonen.

Flere applikasjoner har klart å omgå Apples kontroll og bruke denne metoden, inkludert flere Minecraft-kloner som ganske enkelt brukte skjermbilder av Minecraft selv for å promotere et helt annet spill. For eksempel lar jeg deg en video hvor du kan se en demo med en Minecraft-klon som heter “Mooncraft”. Programmet brukte antagelig skjermbilder for å passere autorisasjonen til eplefirmaet og endret deretter denne informasjonen når den allerede var i App Store.

Selv om Apple fjerner disse applikasjonene raskt fra App Store, er det sjelden mulig å gjøre det før hundrevis av mennesker taper pengene sine. Selv om tidligere, tilbakebetalte selskapet deg for applikasjonene som var svindel.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!